2021. augusztus 31., kedd 10:21

Az EngageSmart regisztrációs nyilatkozatot nyújtott be a cég javasolt első nyilvános tőzsdei részvénykibocsátásával kapcsolatosan (1. rész)
    Braintree, Massachusetts állam, USA, 2021. augusztus 31., kedd (Business Wire/OTS) - Az EngageSmart, LLC (a továbbiakban "EngageSmart"), a vertikális igények szerinti, egyedi kialakítású ügyfél-elkötelezési szoftverek és integrált fizetési megoldások egyik vezető szolgáltatója augusztus 27-én bejelentette, hogy nyilvános regisztrációs nyilatkozatot nyújtott be az S-1 jelű formanyomtatványon a Securities and Exchange Commissionhöz (az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete) (a továbbiakban "SEC") törzsrészvényeinek javasolt első nyilvános tőzsdei részvénykibocsátásával kapcsolatosan. A megvásárlásra felajánlott részvények száma és ártartománya még nem került meghatározásra. Az EngageSmart "ESMT" tőzsdei azonosítójú törzsrészvényeit a New York-i Értéktőzsdén szándékozza forgalmazni.

    A javasolt részvénykibocsátási ügyletben fő könyvvezetőként a J.P. Morgan, Goldman Sachs & Co. LLC, a BofA Securities és a Citigroup működik közre. A javasolt kibocsátás könyvvezetői a Deutsche Bank Securities, Raymond James, Truist Securities és a William Blair lesznek. A javasolt kibocsátás során a társszervezői (co-manager) feladatokat a KeyBanc Capital Markets, Needham & Company, Penserra Securities LLC, R. Seelaus & Co., LLC és a Roberts and Ryan látja el.

A kibocsátás kizárólag a részvénykibocsátási tájékoztató alapján történik. A kibocsátásra vonatkozó előzetes részvénykibocsátási tájékoztató, mihelyt elérhetővé válik, beszerezhető a J.P. Morgan Securities LLC-től (a Broadridge Financial Solutions-ön keresztül) a következő címre küldött levél révén: 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717, vagy a (866) 803-9204-es telefonszám hívásával, illetve a prospectus-eq_fi@jpmchase.com címre küldött email révén; a Goldman Sachs & Co. LLC-től a Prospectus Departmentnek a 200 West Street, New York, NY 10282 címre küldött levél révén, vagy a (866) 471-2526-os telefonszám hívásával, illetve a prospectus-ny@ny.email.gs.com címre küldött email révén; a BofA Securities-től a Prospectus Departmentnek az NC1-004-03-43, 200 North College Street, 3rd Floor, Charlotte, NC 28255-0001 címre küldött levél révén, vagy a (800) 299-1322-es telefonszám hívásával, illetve a dg.prospectus_requests@bofa.com címre küldött email révén; továbbá a Citigroup Global Markets Inc.-től (a Broadridge Financial Solutions-ön keresztül) a következő címre küldött levél révén: 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717, vagy a (800) 831-9146 díjmentesen hívható telefonszám hívásával, illetve a Credit Suisse Securities (USA) LLC-től a Prospectus Departmentnek az Eleven Madison Avenue, New York, NY 10010 címre küldött levél révén.

Az értékpapírok értékesítésére vonatkozó regisztrációs nyilatkozat (S-1 formanyomtatvány) benyújtásra került az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [a továbbiakban "SEC"]), de azt a SEC még nem nyilvánította hatályosnak. A regisztrációs nyilatkozat hatályba lépését megelőzően az értékpapírok nem adhatók el, illetve azokra nézve nem fogadható el vételi ajánlat.

Ez a sajtóközlemény nem minősül ezeknek az értékpapíroknak az eladására vonatkozó ajánlatnak, illetve vételi ajánlatkérésnek, és az értékpapírok nem kerülnek eladásra semmilyen államban vagy jogrendben, ahol az ilyen ajánlat, ajánlatkérés vagy értékesítés a regisztráció vagy az adott állam vagy jogrend értékpapírokra vonatkozó jogszabályai szerinti minősülés megszerzése előtt törvényellenes lenne.
(folyt.)



2021. augusztus 31., kedd 10:21

Az EngageSmart regisztrációs nyilatkozatot nyújtott be a cég javasolt első nyilvános tőzsdei részvénykibocsátásával kapcsolatosan (2. rész)
    Braintree, Massachusetts állam, USA, 2021. augusztus 31., kedd (Business Wire/OTS) -

    
Amit az EngageSmart LLC-ről tudni kell…

Az EngageSmart, LLC (a továbbiakban "EngageSmart") a vertikális igények szerinti, egyedi kialakítású ügyfél-elkötelezési szoftverek és integrált fizetési megoldások egyik vezető szolgáltatója. Az EngageSmart küldetésének tekinti az ügyfél-elkötelezés egyszerűsítését, melynek eredményeként ügyfeleink számára lehetővé tehetjük, hogy idejüket és energiájukat az üzleti tevékenységük javítását és közösségeik jobb kiszolgálását célzó kezdeményezéseikre összpontosítsák. Az EngageSmart, melynek székhelye Braintree városában, Massachusetts államban található, olyan egypéldányos tárolást biztosító, több vállalat/felhasználó kiszolgálására is alkalmas, valódi vertikális szolgáltatottszoftver- (Software-as-a-Service, a továbbiakban "SaaS") megoldásokat kínál ügyfeleinek (ideértve a SimplePractice-t, az InvoiceCloudot, a HealthPay24-et és a DonorDrive-ot), amelyeket kifejezetten az ügyfél-elkötelezés egyszerűsítése céljából fejlesztettünk ki a digitális szolgáltatások és az önkiszolgálás elterjesztésének érdekében. Az EngageSmart több mint 68000 ügyfél számára nyújt szolgáltatásokat a kis- és középméretű vállalati szegmensben és több mint 3000 ügyfélnek biztosít vállalati szoftvermegoldásokat öt alapvető vertikumban: egészségügy és wellness, kormányzat, közművek, pénzügyi szolgáltatások és adakozás.

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210827005155/en/

Kapcsolat:
Befektetői kapcsolatok:

David Calusdian
dcalusdian@investorrelations.com
617-542-5300
Sajtókapcsolatok:

Nicole Bestard
nicole@qh-pr.com
646-627-3644

Forrás: EngageSmart, LLC

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.