2021. augusztus 24., kedd 17:05

Az Analog Devices és a Maxim Integrated bejelentette, hogy megkapták a két vállalat egyesülésével kapcsolatosan a trösztellenes jogszabályok által előírt kínai hatósági jóváhagyást (1. rész)
    Wilmington, Massashusetts állam és San Jose, Kalifornia állam, USA, 2021. augusztus 24., kedd (Business Wire/OTS) - Az Analog Devices, Inc. (NASDAQ: ADI) és a Maxim Integrated Products, Inc. (NASDAQ: MXIM) ma bejelentette, hogy Kína Állami Piacszabályozási Hatósága (State Administration for Market Regulation) megadta a trösztellenes előírások szerinti jóváhagyást a Maxim Analog Devices általi, korábban bejelentett felvásárlása tekintetében.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20210823005195/en/

Az ügylet ezzel megkapta az összes szabályozó hatósági jóváhagyást. Az Analog Devices és a Maxim várakozásai szerint a tranzakció zárására 2021. augusztus 26-án vagy egy ehhez közeli időpontban kerül sor a még nem teljesített szokásos ügyletzárási feltételek teljesítésének függvényében.

Amit az Analog Devices-ról tudni kell…

Az Analog Devices (Nasdaq: ADI) vezető globális félvezetőgyártó vállalat, amely elkötelezett a legnehezebb mérnöki kihívások megoldása iránt. Cégünk lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy páratlan érzékelési, mérési, működtetési, összekapcsolási és értelmezési technológiákon alapuló, intelligens eszközök használatával áthidalják a fizikai és a digitális világ közti szakadékot, és újfajta módokon értelmezzék a körülöttünk lévő világot. Kérjük, látogasson el honlapunkra: http://www.analog.com.

Amit a Maxim Integratedről tudni kell…

Maxim Integrated egy mérnök által alapított műszaki vállalat, amelynek küldetése a legnehezebb tervezési problémák megoldása a tervezési innováció lehetővé tétele érdekében. Nagyteljesítményű félvezetőket tartalmazó, kiterjedt termékportfóliónkra, világklasszis eszközeinkre és ügyféltámogatási szolgáltatásainkra támaszkodva  alapvető analóg megoldásokat biztosítunk ügyfeleinknek, ideértve különféle hatékony energiaellátási, precíziós mérési, megbízható összekapcsolási és erőteljes védelmet, valamint intelligens feldolgozást biztosító termékeket. Az autóipari, távközlési, fogyasztási, adatközponti, egészségügyi, ipari és IoT (dolgok internete) ágazatokban tevékenykedő tervezők egyaránt bizalommal fordulnak a Maximhoz, hogy segítséget kapjanak egyre kisebb, okosabb és biztonságosabb termékek gyors megtervezéséhez. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: https://www.maximintegrated.com. (folyt.)



2021. augusztus 24., kedd 17:06

Az Analog Devices és a Maxim Integrated bejelentette, hogy megkapták a két vállalat egyesülésével kapcsolatosan a trösztellenes jogszabályok által előírt kínai hatósági jóváhagyást (2. rész)
    Wilmington, Massashusetts állam és San Jose, Kalifornia állam, USA, 2021. augusztus 24., kedd (Business Wire/OTS) -

    Többek közt az alábbi fontos körülmények és bizonytalansági tényezők hatására a tényleges eredmények jelentős mértékben eltérhetnek az ezekben az előremutató állításokban körvonalazott eredményektől: az ADI és a Maxim közti ügyletre vonatkozó, még nem teljesített ügyletzárási feltételek teljesítésének sikertelensége, illetve a várt időben való teljesítés meghiúsulása; a COVID-19-világjárvány időtartamával, kiterjedtségének és hatásainak mértékével kapcsolatos bizonytalanság; politikai és gazdasági bizonytalanság, ideértve bármely globális gazdasági körülmény rosszabbodását vagy a hitel- és pénzügyi piacok stabilitásának romlását, az ügyfelek bizalmának csökkenését és az ügyfelek vásárlásainak visszaesését; a nyersanyagok, szolgáltatások, beszállítók vagy gyártási kapacitások rendelkezésre állásának/elérhetőségének hiánya; a piacok földrajzi struktúrájában vagy a termék- vagy ügyfélösszetételben bekövetkező változások; az exportbesorolások, importálásra- és exportálásra vonatkozó jogszabályok vagy az import- és exportilletékek és vámtarifák változásai; változások az ADI vagy a Maxim által a jelenlegi adótörvények alapján a várható adókulcsukat illetően tett becslésekben; az ADI képessége arra, hogy sikeresen integrálja a Maxim üzleti folyamatait és technológiáit; annak kockázata, hogy a javasolt tranzakcióból származó várt előnyök és szinergiák, illetve az egyesült vállalat növekedési kilátásai nem teljes mértékben valósulnak meg vagy nem a megfelelő időben következnek be, illetve egyáltalán nem valósulnak meg vagy következnek be; peres eljárások kedvezőtlen kimenetele, ideértve a javasolt tranzakcióval kapcsolatos esetleges peres eljárás kedvezőtlen kimenetelét; annak kockázata, hogy az ADI vagy a Maxim nem lesz képes felvenni kulcsfontosságú alkalmazottakat vagy megtartani azokat; a javasolt tranzakció zárásának időzítésével kapcsolatos kockázatok, ideértve azt a kockázatot is, hogy az ügyletzárási feltételek nem kerülnek időben teljesítésre vagy egyáltalán nem kerülnek teljesítésre, illetve az ügylet lezárásának vagy a várt feltételekkel (ideértve a tranzakció adózási szempontból való várt besorolását) való lezárásának bármely egyéb okból való meghiúsulása; a tranzakcióval kapcsolatos, előre nem várt nehézségek vagy kiadások felmerülése, az üzleti partnereknek a bejelentésre vagy a tranzakció függőben való voltára történő reakciója és ezt követően partnerként való megtartásuk; az ADI törzsrészvényeinek hosszú távú értékével kapcsolatos bizonytalanság; valamint a tranzakcióval kapcsolatos ügyek kezelési idejének módosulása.
További információkért azokról a tényezőkről, melyek hatására a tényleges eredmények jelentős mértékben eltérhetnek az előremutató állításokban leírt eredményektől kérjük, olvassa el az ADI és a Maxim által rendszeres időközönként a Securities and Exchange Commission-höz (az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete) (a továbbiakban "SEC") benyújtott jelentéseket és egyéb dokumentumokat, valamint az ADI és a Maxim által a bizonytalansági tényezőkről a legutóbb a 10-Q jelű nyomtatványon benyújtott negyedéves jelentést és a 10-K jelű nyomtatványon benyújtott Éves jelentést. Az előremutató állítások a vezetőség jelenlegi várakozásait tükrözik, a jelen sajtóközlemény időpontjában fennálló helyzeten alapulnak, és ezért természetükből adódóan nem feltétlenül következnek be a bennük foglalt prognózisok. A vonatkozó jogszabályok által előírt kötelezettségek kivételével sem az ADI, sem a Maxim nem vállal kötelezettséget az előremutató állításoknak új információk felmerülése, jövőbeli fejlemények vagy egyéb okok miatti frissítésére vagy módosítására.

(ADI-WEB)

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210823005195/en/

Kapcsolat:

Az ADI kapcsolattartói:
Befektetői kapcsolatok:
Mr. Michael Lucarelli
781-461-3282
investor.relations@analog.com

Médiakapcsolatok:
Ms. Brittany Stone
917-935-1456
Brittany.Stone@teneo.com

A Maxim kapcsolattartói:
Befektetői kapcsolatok:
Ms. Kathy Ta
408-601-5697
kathy.ta@maximintegrated.com

Médiakapcsolatok:
Ms. Ferda Millan
408-601-5429
Ferda.Millan@maximintegrated.com

Forrás: Analog Devices, Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.