2021. július 16., péntek 11:34

Nitrogénművek Zrt's Announcement about successful restart
    Pétfürdő, 16 July, 2021 (OTS) - We would like to inform our honored Partners, that after a 40 day maintenance period we have restarted our production activity again.

    During this shutdown period we fulfilled various maintenance, cleaning and development activities, which will guarantee the reliable and economic operation for the coming years.

We hope this will strengthen our cooperation where we are aiming to become your supplier of choice.

Pétfürdő, 16 July 2021
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.