2021. június 18., péntek 14:25

Új mobilmárka jön, rockzenét kedvelőknek - és mindenkinek.
    Budapest, 2021. június 18., péntek (OTS) - A BDPST ROCK Rádiót választotta partneréül Magyarország legújabb mobilmárkája.

    A Netfone Telecom frissen indult mobilmárkája, a rockzene-kedvelő közönséget megcélzó "Rockmobil" egy teljesen újfajta, tematikus előfizetési csomagot vezet be a hazai távközlési piacon.

A márka saját applikációt is indított, amely kizárólag rockzenei rádiókat tartalmaz a világ különböző részeiről - természetesen Magyarországról is.
Az új márka rádiós partneréül a BDPST ROCK Rádiót választotta, mint a hazai rock rádiók egyetlen olyan szereplőjét, amely 320 kbit/s-os felbontásban, nemzetközi szinten is kiemelkedő hangminőségben sugároz.

Az együttműködés eredményeként már az első héten óriási az érdeklődés az új márka iránt.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.