2021. június 18., péntek 12:19

Az UVD Robots-ot választotta önjáró fertőtlenítő robotok leszállítására a globális létesítménykezelő cég, az ISS (1. rész)
    Odense, Dánia, 2021. június 18., péntek (Business Wire/OTS) - Az új együttműködés eredményeként magasabb szintű higiéniai normák kerülnek bevezetésre és biztonságosabbá válik az alkalmazottak munkahelyre való visszatérése - Az UV-C fény segítségével fertőtlenítést végző, önjáró, mobil UVD robotok gyártója, a Blue Ocean Robotics ma bejelentette, hogy a világ egyik vezető, globális munkahelyi szolgáltató és létesítménykezelő vállalata, az ISS World Services a Blue Ocean Robotics-ot választotta ki az ISS globális termék- és szolgáltatáskínálatába tartozó fertőtlenítési szolgáltatás céljára használandó, önjáró robotok leszállítására.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20210616005504/en/

A UVD robotok segítségével tökéletes tisztaság érhető el és kiemelkedően hatékony fertőtlenítés végezhető. Az önálló helyváltoztatásra nem képes fertőtlenítő készülékekkel ellentétben a UVD robotok mobil, teljes mértékben önjáró, önálló berendezések, amelyek az összes ismert baktérium és vírus (ideértve a Covid-19-et is) ellen hatásos UV-C fény segítségével nem csak a különféle felületeket, hanem a levegőt is fertőtlenítik, és így teljes körű, átfogó fertőzésmegelőzési és -kontrollálási megoldást képviselnek. A UVD robotok lehetővé teszik a létesítmények számára, hogy csökkentsék a betegségek transzmisszióját, mivel bármilyen helyiségben képesek elpusztítani a baktériumok és vírusok 99,99 százalékát. A robotok már világszerte több mint 70 országban vannak használatban.

A megállapodás lehetővé teszi az ISS számára, hogy kórházi színvonalú fertőtlenítést biztosítson az egészségügyi, gyógyszerészeti, élettudományi, banki és pénzügyi szolgáltatási, ipari és gyártó ágazatokba tartozó több mint 60 000 ügyfelének 30-nál is több országban. A UVD robotok segítségével a létesítmények csökkenteni tudják a betegségek transzmisszióját, mivel a UVD robotok bármilyen helyiségben képesek elpusztítani a baktériumok és vírusok 99,99 százalékát.

"Most, amikor az alkalmazottak fokozatosan visszatérnek a munkahelyekre, a vállalatoknak át kell gondolniuk a fizikai kapcsolatokra vonatkozó követelményeket, és egy magasabb higiéniai normáknak megfelelő munkakörnyezet kialakítása révén gondoskodniuk kell arról, hogy a munkavállalók visszatérése biztonságos legyen. Ugyanakkor az emocionális kapcsolatokat is helyre kell állítaniuk, azaz el kell érniük, hogy az alkalmazottak biztonságban érezzék magukat a munkahelyükön. A szolgáltatásaink egyikeként kínált fertőtlenítés (melynek részét képezi a UVD robotok alkalmazása is) hatásos és hatékony eszköz vállalatunk számára ügyfeleink igényeinek és várakozásainak kielégítése céljára" - fejtette ki Anders Hoj, az ISS World Services Methods & Technologies, Cleaning egységének igazgatója.

Claus Risager, a Blue Ocean Robotics vezérigazgatója nagy várakozással tekint az ISS-sel való együttműködés elé. "Robotjaink továbbra is kulcsfontosságú szerepet töltenek be, segítve az üzleti vállalkozásokat abban, hogy megfeleljenek a világjárvány idején és az azt követően felmerülő követelményeknek, és jelentős mértékben csökkentik a munkahelyi fertőzéseket, illetve ennek eredményeként a betegszabadságon lévő alkalmazottak számát. A UVD robotok különleges szenzoraiknak köszönhetően képesek érzékelni, dokumentálni és bemutatni a felhasználóknak, hogy a fertőtlenítés után milyen mértékben mentes egy terület a kórokozóktól, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy szükség esetén gyorsan és könnyedén módosíthassák és optimalizálhassák a fertőtlenítési folyamatot. Ez egy olyan funkció, amellyel semmilyen más UV-C fénnyel fertőtlenítő robot nem rendelkezik."

A sajtóanyagok ide kattintva érhetők el.
https://support.google.com/drive/answer/6283888?p=unsupported_browser&visit_id=637596081138354076-36
(folyt.)



2021. június 18., péntek 12:19

Az UVD Robots-ot választotta önjáró fertőtlenítő robotok leszállítására a globális létesítménykezelő cég, az ISS (2. rész)
    Odense, Dánia, 2021. június 18., péntek (Business Wire/OTS) -

    
Amit az ISS-ről tudni kell…

Az ISS a világ egyik vezető, globális munkahelyi szolgáltató és létesítménykezelő vállalata, amelynek elkötelezett munkavállalói által kidolgozott és biztosított, magas színvonalú helyiségkialakítási megoldásai hozzájárulnak a jobb üzleti eredmények eléréséhez, a munkahelyeken való munkavégzés megkönnyítéséhez, termelékenyebbé és élvezetesebbé tételéhez. További információkért látogasson el a következő weboldalra: issworld.com.

Amit a UVD Robots-ról tudni kell…

A UVD Robots a világ egyik vezető kiszolgálórobot-fejlesztő cége, a Blue Ocean Robotics leányvállalata. A Blue Ocean Robotics további márkái közé tartozik a GoBe Robots és a PTR Robots. A Blue Ocean Robotics, melynek székhelye Dániában, Odense-ben található, nemrégiben bekerült a Fast Company által a 2021-es év leginnovatívabb robotikai vállalatairól (Most Innovative Robotics Companies 2021) összeállított lista első 10 helyezettje közé.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210616005504/en/

Kapcsolat:
Camilla Almind Knudsen,
PR Coordinator, Blue Ocean Robotics
+45 61 10 02 74
cak@blue-ocean-robotics.com

Forrás: UVD Robots

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.