2021. június 8., kedd 09:00

Reformo online marketing csomag, sajtóközlemény!
    Budapest, 2021. június 8., kedd (OTS) - A Reformo "reformo online marketing csomag" néven kereskedelmi termékként adott ki egy olyan eszközkészletet, ami az online marketing területén szükséges és használható eszközök leírását, lépésről-lépésre mutatja be. A csomagok célja, hogy átfogó segítséget nyújtson azoknak, akik online területen szeretnének fejlődni és eredményeket elérni. A célunk az volt, hogy az anyagainkat úgy készítsük el, hogy azt bárki, értelmezés után, lépésről-lépésre haladva, használni tudja és így ki tudja építeni az online jelenlétét.

    Tapasztalatunk szerint még mindig félnek az emberek/cégek az online marketing használatától. Nem ismerik a lehetőségeket, a használható csatornákat, tartanak ezek komplexitásától és ha mégis rászánják magukat, akkor ezt a feladatkört egy ügynökségnek adják ki. Ami nyilván megfelelő, de elég nagy részét a kiépítésnek Önmaguk is el tudnák végezni, jó eredményeket generálva és tőkét spórolva. A kiépítés egy bizonyos szakaszának megugrása utána természetesen szükséges lesz egy-egy területen specialisták bevonása, de jó darabig Önmagunk is el tudunk jutni.

A Reformo online marketing csomagban szereplő anyagok csak alapok, minták lehetnek ahhoz, hogy minden szervezet a saját igényei és sajátosságai szerint használja fel ezeket. Egyfajta tudásbázist adunk, szűrve a legfontosabb és leginkább kézenfekvő lépésekre.

Kinek jó a dokumentumcsomag?
     1.    Azoknak, akiknek nincs költségvetésük online marketing ügynökség igénybevételére.
     2.    Azoknak, akiknek bár lenne költségvetésük ügynökségnek kiadni a feladatot, de belső humán erőforrással rendelkeznek, és házon belül meg tudják oldani időben az online jelenlét kiépítését.
     3.    Azoknak, akik sokalják az ügynökségek árait és van valamennyi idejük foglalkozni az online marketinggel.
     4.    Azoknak, akik szeretnék tudni, milyen lehetőségeik vannak az online térben, melyeket esetleg nem említettek vagy nem tudtak róla a külsős- vagy belsős marketingesek.
     5.    Azoknak, akik azt érzik, jobban tudnák megcsinálni, mint bármely más ügynökség.

Budapest, 2021-06-08.

Bővebb információ: https://reformo.hu/
E-mail: info@reformo.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.