2021. június 7., hétfő 09:53

Csókkirály a koncert Margitszigeten!
    Budapest, 2021. június 7., hétfő (OTS) - Margitszigeti Színház nyári szezonjában immár hagyományosan megjelennek az ismert szereplők, akik a hazai könnyűzenei élet emblematikus szereplőiként, meghatározóak, karakterükkel és egyéniségükkel mi több, stílus jegyeikkel a tágan értelmezhető zenés műfaji határokon átlépő, színházi produkciókon azon belül és vagy túl is, már - már a szemnek és fülnek a látványnak is kifejezetten hódoló a show-műfaj jellegzetes világában érzik jól magukat. Ennek ad helyet, és itt lelt otthonra a Margitsziget nagyszínpadán a Feke Pál által menedzselt és Szenta Vajk rendezésében bemutatásra kerülő Csókkirály a koncert - show.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210607_001.jpg

A másfél órás látványos, jó hangulatú koncert showban megszólalnak a legnépszerűbb Fenyő Miklós és Hungária slágerek 7 sztár énekes előadásában. A producer Feke Pál újabban és láthatóan élvezve a lehetőséget immár saját cégével aktív és eredményes projekteket indított és jelenleg is az új bemutató lázában dolgozik. Tény, hogy a számára ismert közeget választva könnyedén mozog a színpadi varázslatban. Talán ebben találja meg azokat a nyitott és kínálkozó utakat, amelyek még felfedezésre várnak és ez nem más, mint maga show világa. A show műfaja kegyetlenül igényes, költséges és bár hatalmas lehetőség mellet talán a legnagyobb kihívást is jelenti a vállalkozó számára. A "Csókkirály a koncert" talán az egyik legalkalmasabb téma, amely a kódoltan egy sikeres vállalkozás biztosítéka lehet. A producer Feke Pál a népszerű ám talán kissé kifutóban lévő az idősebb korosztály hajdani partihangulatát kívánja a fiatalabb korosztály számára, átöltöztetve és áthangszerelve, piedesztára emeli, nem titkolva hódolatát, és bírva támogatását a királynak Fenyő Miklósnak.

"Számomra nagy megtiszteltetés, hogy egy önálló show műsorral tisztelegnek kollegáim a munkásságom előtt. Remélem, hogy más énekesek előadásában is helytállnak a dalaim.
Kívánok sok sikert!" - Fenyő Miklós -

Feke Pál nem rizikózik, csak a legjobbakkal állt össze. A koncert rendezője, a mai magyar zenés színház egyik legmeghatározóbb alkotója, a kiváló író, rendező Szente Vajk, alkotótársa a Shrek, az Apáca Show, a We Will Rock You, a Puskás musicalek koreográfusa, a nagyszerű Túri Lajos Péter, látvány- és animációtervezője Madarász "Madár" János, aki megannyi hazai előadó és színházi előadás mellett az Ákos koncertek, a Madách Színház szuperprodukcióinak világítás és animációtervezője.

A producer választása a fellépőket illően sem tekinthető megalkuvásnak, hiszen a fesztiválok és pódiumok kiemelten kedvelt és népszerű énekeseit állandó fellépőit álltja egy színpadra, a Margitsziget reprezentatív színpadára, ünnepelni a magyar rock and roll-t. A válogatott slágereket előadó énekesek: VASTAG CSABA, KIRÁLY VIKTOR, RADICS GIGI, SZULÁK ANDREA, ZSÉDA, CSONKA ANDRÁS ÉS HEINCZ GÁBOR BIGA.

Közreműködik a - zenei és táncművész szakma kiválóságaiból álló - Crescendo Music Orchestra és Női Tánckar. A látványos és több generációt átölelő, - így az egész családnak szóló - koncert show monumentális mozgó díszletekkel, jelmezekkel kerül bemutatásra a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, majd országos turnéra indul.

Margitszigeti Színház
https://margitszigetiszinhaz.hu/margitszigeti-programok/csokkiraly-a-koncert/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.