2021. június 4., péntek 11:05

A palacsinták királyánál nemcsak a kicsiknek jár a gyerek menü
    Budapest, 2021. június 4., péntek (OTS) - Vasárnap ünnepeltük hazánkban a gyereknapot, amelynek apropóján a Creppy PalacsintaHáz a legújabb gyerekeknek szánt különlegességgel lepte meg a legkisebbeket. A 14 éve működő családi vállalkozás korábbi felméréséből kiderült, hogy mekkora igény van a gyerekmenü létrehozására, hiszen a válaszadók 80,8%-a igennel voksolt a bevezetésére.

    
Így a legkisebbek és szüleik örömére a népszerű étterem Creppy Kids néven vezette be legújabb választékát. Gyereknapon a cégvezetés nemcsak az egészséges gyerekekre gondolt, hanem azokra is, akik kénytelenek a kórházban tölteni e jeles napot, és akiknek igazán jól eshetnek a gyógyító falatok.

A díjnyertes franchise idén súlyos betegségben szenvedő gyermekeket is megvendégelt, akik számára a Creppy élményt személyesen az étterem alapítója szállította házhoz. Továbbá, e jeles napon az étterem a beteg gyerekek mellett, a Miskolci Nagycsaládosok Egyesületének képviselőit is vendégül látta.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.