2021. június 4., péntek 09:32

A GLOBÁL 21 Kft építőipari tevékenységének fejlesztése
    Szeged, 2021. június 4., péntek (OTS) - A GLOBÁL 21 Kft. 20,2 millió forint európai uniós vissza nem térítendő támogatást nyert el eszközbeszerzésre a GINOP-1.2.8-20 pályázati kiírás keretében.

    A GLOBÁL 21 Kft. "A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása" című GINOP-1.2.8-20 kódszámú pályázati kiírás keretében az építőipari üzletágának technológiai fejlesztését valósítja meg, Tiszaszigeten. A pályázatban beszerezni tervezett gép, illetve forgóeszközök és telephely üzemeltetése kapcsán elszámolt rezsi költségek, összesen 20,2 millió forint európai uniós támogatás segítségével valósultak meg.
A projekt keretében 1 db LiuGong CLG 777A kotró-rakodógépet vásároltunk. A munkagép segítségével az építőipari tevékenységünk hatékonyabbá válik, mert a beszerzést követően nem kell alvállalkozót igénybe vennünk a különféle földmunkákhoz és rakodáshoz. Nem csak költséget, de időt is megtakarítunk, hogy nem kell várni az alvállalkozókra a megrendelést követően.
A beruházás révén megtudjuk tartani a GLOBÁL 21 Kft 16 fő munkavállalóját, a megrendelésink függvényében akár még létszámbővítésre is sor kerülhet.

A projektről bővebb információt a http://www.global21.hu/ oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Papos László, sajtóreferens

Elérhetőség (30/228 0186, global21szeged@gmail.com)
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.