2021. április 1., csütörtök 13:52

Ingyenes online szabadulószoba
    Budapest, 2021. április 1., csütörtök (OTS) - 128 játékos számára teszi ingyenesen elérhetővé az online szabadulószobáját az Exit The Room április 7 és 10 között.

    Új trend hódit a szabadulószobák világában: az online szabadulószoba.

Az online játékban az élmény ugyanolyan, mint egy hagyományos szabadulószobában, azonban ez a változat bárhonnan - a járvány alatt is - játszható. A játékmester egy valós szabadulószobában tartózkodik és a játékosok irányítják. Az élő közvetítésnek köszönhetően a játékmester a csapat szeme és keze, a csapattagok utasításait követve oldja meg a feladványokat.

Az Exit The Room akciója keretében most 128 főnek ingyenesen biztosítja ezt az élményt és valami mást is.

Az egymás számára ismeretlen jelentkezőket érdeklődési körüknek megfelelően fogják csapatokba osztani, a kaland mellett így biztosítva számukra az ismerkedés lehetőségét is. Ingyenes jelentkezés és további információ a honlapon (https://www.exittheroom.hu/) érhető el.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.