2021. április 1., csütörtök 11:12

Béres cseppel támogatta a Budai Irgalmasrendi Kórház COVID-osztályának dolgozóit a Béres Gyógyszergyár
    Budapest, 2021. április 1., csütörtök (OTS) - A Béres társadalomért vállalt felelősségteljes segítő munkája a vállalat megalakulásától fogva folyamatos és a mostani, lassan egy éve tartó, embert próbáló időszakban még fontosabbá vált.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210401_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210401_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210401_003.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210401_004.jpg

Az elmúlt időszakban az eddigieket jóval felülmúló mennyiségű, összesen 223 ezer üveg Béres Cseppel segítették a leginkább segítségre szorulókat: a járvány ellen a frontvonalban küzdőket, a veszélyeztetett idős embereket, a pedagógusokat, daganatos betegeket, nyugdíjasokat.

Újabb adományukkal a Budai Irgalmasrendi Kórház COVID-osztályának több mint száz dolgozóját támogatják, akiknek - ahogy mindannyiunknak -, egyre több energiára, hitre és erőre van szükségük a mindennapos, megpróbáltatásokkal teli munkájuk során.

A segítség 2021. március 29-én érkezett meg a kórházba: dr. Béres József és Béres Klára személyesen adták át a mintegy 700 ezer forint értékű termékadományt dr. Reiter József főigazgatónak és az osztály dolgozóinak.

Az adománnyal a COVID-osztály minden dolgozóját egy hónapra elegendő készítménnyel támogatják.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.