2021. március 30., kedd 10:00

A Magyar Országos Horgász Szövetség közleménye - Amikor nincsenek szavak: In memoriam Láda Gáspár
    Budapest, 2021. március 30., kedd (OTS) - A már második éve tomboló világjárvány fájdalmasan sokak számára megmutatta, hogy egy alattomos, rejtőzködő ellenséggel a legnehezebb megküzdeni. Egy olyan ellenséggel, amely nincs tekintettel sem érdemre, sem életre. Egy olyan ellenséggel, amelynek csak a kiszámíthatatlansága az, ami kiszámítható.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210330_001.jpg

Amikor megtudtuk a hírt, hogy Téged is elért a vírus, biztosak voltunk benne, hogy győzni fogsz, mivel már sok harcot megvívtál, s fel is voltál vértezve a harcra, mert mindig is vigyáztál magadra. Nagy csapat is állt mögötted. A családod, a barátaid, a munkatársaid. A horgászok, mint Magyarország legnagyobb közössége.

Tudtuk, mivel sajnos már egyre többen átéltük, hogy milyen nehéz. Hittünk. Bíztunk. Két hét után úgy tűnt, felcsillan a remény. Éppen ezért a csalfa fény után jött hirtelen, komor sötétség az, ami igazán mellbevágó. Meg a csend, mert erre a helyzetre igazán nincsenek szavak.

Láda Gáspár, a MOHOSZ alelnöke, a Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetségének ügyvezető elnöke, a Horgászatért Érdemérem birtokosa tragikus hirtelenséggel, mindössze 53 évesen hagyott itt minket.

Munkatársunkat, barátunkat a Magyar Országos Horgász Szövetség és a Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége a saját halottjának tekinti és gondoskodni fog emlékének méltó megőrzéséről.

Pihenj békében az örökké nyugodt, csendes és halban gazdag földöntúli vizeken!


     MOHOSZ Elnöksége

Budapest, 2021. március 29.

MOHOSZ - A vizek, a halak, a horgászok érdekében és védelmében!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.