2021. március 19., péntek 13:51

12 órán keresztül nem lehet e-matricát vásárolni
    Budapest, 2021. március 19., péntek (OTS) - Fontos hírre hívja fel a figyelmet az e-autopalyamatrica.hu portál: az útdíjfizetési rendszer hétvégi fejlesztése miatt hétvégén a 2021. március 20-án (szombat) 20:00 és március 21-én (vasárnap) 8:00 közötti mintegy 12 órás idősávban a megszokott értékesítési szolgáltatások (e-matrica, e-útdíj) átmenetileg nem lesznek elérhetőek.

    A tervezett informatikai karbantartás nem csak az autópálya matricával és a viszonylati jeggyel közlekedőket, hanem a fedélzeti eszközt használó ügyfeleket is érinti. A nevezett idősávban nem lehetséges majd e-matricát és viszonylati jegyet vásárolni, valamint HU-GO egyenleget feltölteni sem online csatornákon, sem offline viszonteladóknál (pl. benzinkutak). A bírságok elkerülése érdekében érdemes tudni, hogy a díjköteles útszakaszokat a rendszerfejlesztés ideje alatt sem lehet ingyenesen igénybe venni, tehát amennyiben ebben az időszakban kelnénk útra, az úthasználati jogosultságot a karbantartási időszakot megelőzően szükséges megváltani.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.