2021. február 10., szerda 09:55

A TINTA Könyvkiadó 3,5 millió Ft keretösszeggel kiírta a Lőrincze Lajos könyv és könyvtárbővítési pályázatot
    Budapest, 2021. február 10., szerda (OTS) - A TINTA Könyvkiadó, mint a legnagyobb hazai szótárkiadó, érezve felelősségét, 3,5 millió Ft-os keretösszeggel könyv és könyvtárbővítési pályázati alapot hozott létre.

    A Lőrincze Lajosról elnevezett pályázat célja az iskolai és közkönyvtárak ellátása új, korszerű szótárakkal, kézikönyvekkel.

Pályázhatnak közkönyvtárak, oktatási intézmények és alapítványok, amelyek így 50%-os pályázati áron juthatnak az anyanyelvi nevelést segítő, a nyelvi kompetenciát fejlesztő kiadványokhoz.

A pályázatok folyamatosan nyújthatók be 2021. március 13-ig.

A pályázati leírás megtalálható a következő címen:
http://www.tintakiado.hu/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.