2021. február 10., szerda 09:51

Egyre népszerűbb az otthon készített szóda
    Budapest, 2021. február 10., szerda (OTS) - Az elmúlt öt évben egyre népszerűbbé vált a közkedvelt hungarikum, a szóda.

    2016 és 2020 év vége között 65,5%-kal nőtt a szódagépek eladása hazánkban a SodaStream szerint. A legnagyobb növekedés 2019-ben volt, amikor 80 százalékkal nőtt a szódagépek értékesítése az előző évhez képest. Vagyis sokan ismerték fel, hogy jóval zöldebb megoldás otthon készíteni a frissítőket.

A cég szerint a legjobb, ha a PET-palackokat meg sem termeljük. Minden egyes, SodaStream újratölthető szénsavasító palackkal egy 4 fős család 2.500 PET palacktól kímélheti meg a Földet.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.