2021. február 3., szerda 12:55

Bátor nő hívta ki a kétszeres világbajnok öklözőt! - Erdei Zsolt felvette a kesztyűt
    Budapest, 2021. február 3., szerda (OTS) - Bocsi Viki életmód-tanácsadó kemény fába vágta a fejszéjét: 12 hetes életmód-váltásra hívta ki a egykori félnehézsúlyú és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnokot, Erdei Zsoltot. Madár elfogadta a kihívást.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210203_001.jpg

Zsolt elmondása szerint háromgyerekes családapaként, edzőként igen nehéz reform-életet élni, és tartani az ideális testsúlyt. Talán ez lehet az oka, hogy az évek alatt pár kilót felszedett, ettől szeretne elköszönni a kihívás 12 hete alatt - vallotta be a kétszeres világbajnok.

A versenyidőszakban persze mindig könnyű volt leadni a felesleges kilókat, radikális módszerekkel és rengeteg sport tevékenységgel. A hétköznapi élet azonban nem erről szól.

Bocsi Viki életmód-tanácsadó elárulta, hogy a kihívás során Zsoltnak nagyon pontos étrendet és életmódot diktálnak, szigorú szabályok között tartva az étkezések időpontját és tartalmát. Viki módszere azonban mégsem egy szokványos "önsanyargató" fogyókúra.

A szakértő örökre búcsút intett a tévhiteknek, és olyan szokatlan lépéseket alkalmaz, mint például a magas zsírbevitellel történő fogyás, vagy akár a fehérjeszegény étrend. Az emberek ugyanis más-más típusokba sorolhatók a hormonrendszerük működése alapján, és lehet, hogy valaki gyors ütemben veszíti a súlyát a csirkehús-zöldég kombótól, míg másnak kifejezetten tésztákat kell fogyasztania.

Viki ezzel a speciális módszerrel már több, mint harmincezer kilótól szabadította meg az embereket.

A szakértő elárulta, hogy Zsoltnak meglepő módon nem fog működni a sportolóknak javasolt napi ötszöri, szénhidrátgazdag étrend, így más irányt veszünk, hogy elérje a 3 hónapos célját. Az alapanyagait teljesen lecseréljük, a liszt, cukor, és tej is lekerül az asztalról

Gyümölcsöket, növényi csodaolajokat, de még fehérjeturmixokat sem fog fogyasztani.

Mindemellett lecsökkentjük a koffeinfogyasztását is, ami a hiedelmek ellenére nemhogy nem segíti a fogyást, de kedvezőtlen hatással lehet a hormonrendszerre.

Madár saját bevallása szerint kicsit tart attól, hogy az elkövetkező időszakot miként tudja integrálni az életébe, de ezzel szeretne példát mutatni a hétköznapok emberének is. Ezért tart minden héten online élő bejelentkezésben motivációs előadást social media platformokon a kihívásban részt vevőknek. És az sem utolsó szempont, hogy a kihívással elnyerhető 1 millió Ft-ot - amennyiben ő lesz a győztes - jótékony célra ajánlja fel hátrányos helyzetű gyermekek számára.

A kihívás további részletei: https://bvkihivas.hu/

A sajtó további megkereséseit itt fogadjuk: erdeizsoltbox@gmail.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.