2021. február 3., szerda 12:55

Bátor nő hívta ki a kétszeres világbajnok öklözőt! - Erdei Zsolt felvette a kesztyűt
    Budapest, 2021. február 3., szerda (OTS) - Bocsi Viki életmód-tanácsadó kemény fába vágta a fejszéjét: 12 hetes életmód-váltásra hívta ki a egykori félnehézsúlyú és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnokot, Erdei Zsoltot. Madár elfogadta a kihívást.

A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:

Zsolt elmondása szerint háromgyerekes családapaként, edzőként igen nehéz reform-életet élni, és tartani az ideális testsúlyt. Talán ez lehet az oka, hogy az évek alatt pár kilót felszedett, ettől szeretne elköszönni a kihívás 12 hete alatt - vallotta be a kétszeres világbajnok.

A versenyidőszakban persze mindig könnyű volt leadni a felesleges kilókat, radikális módszerekkel és rengeteg sport tevékenységgel. A hétköznapi élet azonban nem erről szól.

Bocsi Viki életmód-tanácsadó elárulta, hogy a kihívás során Zsoltnak nagyon pontos étrendet és életmódot diktálnak, szigorú szabályok között tartva az étkezések időpontját és tartalmát. Viki módszere azonban mégsem egy szokványos "önsanyargató" fogyókúra.

A szakértő örökre búcsút intett a tévhiteknek, és olyan szokatlan lépéseket alkalmaz, mint például a magas zsírbevitellel történő fogyás, vagy akár a fehérjeszegény étrend. Az emberek ugyanis más-más típusokba sorolhatók a hormonrendszerük működése alapján, és lehet, hogy valaki gyors ütemben veszíti a súlyát a csirkehús-zöldég kombótól, míg másnak kifejezetten tésztákat kell fogyasztania.

Viki ezzel a speciális módszerrel már több, mint harmincezer kilótól szabadította meg az embereket.

A szakértő elárulta, hogy Zsoltnak meglepő módon nem fog működni a sportolóknak javasolt napi ötszöri, szénhidrátgazdag étrend, így más irányt veszünk, hogy elérje a 3 hónapos célját. Az alapanyagait teljesen lecseréljük, a liszt, cukor, és tej is lekerül az asztalról

Gyümölcsöket, növényi csodaolajokat, de még fehérjeturmixokat sem fog fogyasztani.

Mindemellett lecsökkentjük a koffeinfogyasztását is, ami a hiedelmek ellenére nemhogy nem segíti a fogyást, de kedvezőtlen hatással lehet a hormonrendszerre.

Madár saját bevallása szerint kicsit tart attól, hogy az elkövetkező időszakot miként tudja integrálni az életébe, de ezzel szeretne példát mutatni a hétköznapok emberének is. Ezért tart minden héten online élő bejelentkezésben motivációs előadást social media platformokon a kihívásban részt vevőknek. És az sem utolsó szempont, hogy a kihívással elnyerhető 1 millió Ft-ot - amennyiben ő lesz a győztes - jótékony célra ajánlja fel hátrányos helyzetű gyermekek számára.

A kihívás további részletei: https://bvkihivas.hu/

A sajtó további megkereséseit itt fogadjuk: erdeizsoltbox@gmail.com

Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.