2021. január 12., kedd 09:22

Az Opennetworks Kft. a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Alapból biztosított támogatásból, sikeres kutatás-fejlesztési projektet valósított meg
    Budapest, 2021. január 12., kedd (OTS) - Az Opennetworks Kft. sikeresen zárta "Platform független video hívás technológia optimalizált illesztése az ügyfélszolgálati rendszerek gyakorlati működési folyamataihoz, felhő alapú, több csatornás (omnichannel) ügyfélközpont megoldás fejlesztésével" című 2018-1.1.1-MKI-2018-00036 számú projektjkét.

    Célunk egy olyan komplex, felhő alapú videóhívás szolgáltatás kísérleti fejlesztése majd termékesítése volt, mely illeszkedik a több csatornát egyszerre alkalmazó - omnichannel - ügyfélszolgálatok folyamataiba.

A projekt megkezdését megelőző vizsgálatunk alapján nem létezett olyan megoldás, mely az alapvető call center folyamatok szemszögéből hatékonyan támogatja a multi-csatornás call center működést.

A megoldás unikális technológia létrehozását célozta olyan problémák és folyamatok mentén, mint az automatikus terhelés-elosztás multicsatornás környezetben, az IVR folyamatok grafikus modellezése, a paraméterezhető hívásirányítás és ennek során a video-formátum kezelése, a hívásrögzítés.

A fejlesztett megoldás megfelelt a tervezett elvárásoknak. Egyúttal a magyar KKV-k számára is megfizethető, felhőszolgáltatásként igénybe vehető, havidíjas, beruházás és helyi fejlesztés nélkül használható szolgáltatást hoztuk létre. Megoldásunk tökéletesen illeszkedik a többcsatornás ügyfélszolgálatok működéséhez, egyúttal könnyen és a folyamatok átalakítása nélkül bevezethető.

2020 jelentős változásokat hozott mindannyiunk életében. A világjárvány a munkavégzés, a kapcsolattartás minden területét átalakította. A kapcsolat sosem volt fontosabb tényezője a fenntartható működésnek, mint most. A megvalósult megoldás így nagy érdeklődésre tart számot pénzügyi, szolgáltatói, e-kereskedelmi ügyfélszolgálatokon, de akár a szintén most erősödő telemedicina területén is jól hasznosítható.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.