2021. január 11., hétfő 08:36

2020: Covid és a nagy domain bumm
    Budapest, 2021. január 11., hétfő (OTS) - 2020 a Covid mellett a domain regisztrációk éve is volt. Rekord mennyiségű .hu domaint regisztráltak tavaly.

    A koronavírus járvány következtében tömegesen kezdtek el az emberek és cégek még inkább az online világ felé fordulni. Ez a működés- és felfogásbeli változások mellett számos új weboldalt jelentett, amelyhez természetesen szükség volt domain regisztrációra. Közel 120 000 új .hu domaint regisztráltak 2020-ban, mely jóval magasabb az elmúlt 5 év bármely adatánál.

A forrás megjelölése mellett szabadon felhasználható cikk és grafikonok a következő linkeken érhetők el:
https://www.rackhost.hu/blog/2020-covid-es-a-nagy-domain-bumm/
https://drive.google.com/drive/folders/10q9e2rxGjSPxOOliUZdJftemSbBLu7Cu?usp=sharing

Kontakt adatok:
Sebők Beatrix
Marketing menedzser
Telefonszám: +36 30 975 5729
E-mail: sebok.beatrix@rackhost.hu
Web: www.rackhost.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.