2021. január 6., szerda 09:25

Plag.hu plágiumkereső
    Budapest, 2021. január 6., szerda (OTS) - A Plag.hu plágiumkereső szoftver egy online felületen, bármiféle letöltés nélkül is elérhető, rendkívül sokoldalú, ingyenes szövegegyezés ellenőrző felület, melyet előszeretettel használnak mind a diákok, mind pedig a tanáraik, sőt számos már a tudományos kutatásban aktívan résztvevő szakember is.

    Ennek két oka van:
1. A program egyszerű kezelhetősége.
2. Az a minden részletre kiterjedő pontozási rendszer, amely százalékos értékek,
és színkódok felhasználásával teszi könnyen értelmezhetővé az eredményt.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.