2020. november 2., hétfő 12:00

Létrejött a legnagyobb magyar pilótaiskola
    Budapest, 2020. november 2., hétfő (OTS) - Oktatási szövetséget kötött Magyarország két pilótaképzéssel foglalkozó meghatározó cége, az Airwin Aviator School és a Flycoop Légi Szolgáltató. Megállapodásuk alapján a két iskola a nemzetközileg is elismert EASA (Európai Repülésbiztonsági Ügynökség) szabályok alapján közösen nyújt szervezett oktatást pilótakarrier iránt érdeklődők részére.

    Az összefogás nyomán Magyarország legnagyobb légiflottájára, több mint 50 repülőgépre épülő repülőiskola jön létre. Az iskola új gépekkel, magas színvonalú digitális és osztálytermi oktatással, két Budapest melletti bázisával, magasan képzett, elismert oktatóival új szintet hoz létre a magyarországi pilótaképzésben.

Részeletekért kérjük látogassa meg weboldalunkat: flycoop.airwin.hu, vagy lépjen velünk kapcsolatba az flycoop@airwin.hu mail címen.

Budapest, 2020. november 2.

     Jakab Tamás
     Ügyvezető igazgató - FlyCoop
     jakab.tamas@flycoop.hu

     Bánki Róbert
     Ügyvezető Igazgató - Airwin
     banki@airwin.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.