2020. október 26., hétfő 15:25

A videóágazat meghatározó, globális szereplője, a Brightcove új, merész márkaarculatot vezet be (1. rész)
    Boston, 2020. október 26., hétfő (Business Wire/OTS) - A vezető szervezetek által a videóágazatban szaktekintélynek, valamint megbízható és innovatív szolgáltatónak tekintett Brightcove teljesen új vizuális megjelenéssel teszi még vonzóbbá márkája platformját

    Az üzleti vállalkozások számára biztosított, videókkal kapcsolatos megoldások és szolgáltatások terén globális vezetőnek számító Brightcove Inc. (NASDAQ: BCOV) ma bejelentette, hogy egy teljes mértékben újragondolt, újratervezett márkaarculatot vezet be, ideértve a cég megújult pozícionálását és hangját, valamint egy merész, új grafikus megjelenést. A márkaarculat átalakítására egy olyan időszakban kerül sor, amelyben a videó mind a fogyasztók, mind pedig a legkülönfélébb szektorokba tartozó vállalkozások körében teljes mértékben elfogadott, általános kommunikációs eszközzé vált. A megújult megjelenés ugyanakkor nagyobb hangsúlyt ad a vállalat küldetésének is, miszerint a cég a videós platformon folyó kommunikáció terén globális szinten is meghatározó, iránymutató szerepet kíván játszani a videók lejátszását biztosító szolgáltatóként, illetve a videók megosztása, bevételi forrásként való kiaknázása és a videók által nyújtott fogyasztói élmény alakítása terén, miközben piacvezető technológiájával biztosítja ügyfelei céljainak elérését.

Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20201022005373/en/

A Brightcove több mint 15 éve a videóágazat fontos szereplője, és számos, a médiaszervezetek és vállalkozások által ma már világszerte használt újítás és díjnyertes technológia és szolgáltatás úttörője. Ma, amikor a videók alkalmazása rendkívüli módon felgyorsult és az ágazat exponenciális növekedést mutat, az új, dinamikus márkaarculattal a Brightcove azokat az állhatatos erőfeszítéseket szeretné jelképezni, amelyekkel folyamatosan igyekszik a videó kínálta lehetőségek határait kitolni, és egyben megerősíti arra irányuló elkötelezettségét, hogy a lehető legjobb támogatást nyújtsa ügyfeleinek történeteik elmondásában.

"Ez az időszak fordulópontot jelent az ágazat számára: a videó iránt jelentkező igény hihetetlen lehetőségeket kínál azoknak a márkáknak, amelyek megértik, hogy a videó milyen fantasztikusan hatékonyan használható eszköz az emberek egyesítésére, elkötelezésére és a kommunikációra" - magyarázta Jeff Ray, a Brightcove vezérigazgatója. "Ügyfeleink közt megtalálhatók a világ leginnovatívabb vállalatai, és mi rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy partnerük lehetünk a fontos pillanatokat nyújtó tartalmak létrehozásában és ügyfeleikhez való eljuttatásában. Márkánk átalakításának célja a vállalat eddigi fejlődésének eredményeként kialakult, mai, modern identitásunk, ambícióink és az azok iránt a vállalatok való elkötelezettségünk tükrözése, amelyek a videót üzleti kommunikációjuk központi eszközének tekintik."

A több mint 50, az ágazat egészének fejlődését meghatározó szabadalommal rendelkező Brightcove számára a videó az alfa és az omega - ez a legfontosabb üzenet, amelyet a vállalat egyértelműen közvetít márkaarculata mostani átalakításával. Legyen az műsorszórási vagy publikációs, marketing vagy vállalati kommunikációs célokat szolgáló, virtuális rendezvényeket vagy élő streaminget biztosító videó - a Brightcove csapata büszkén mondhatja, hogy a videókkal kapcsolatos összes feladat elvégzésének terhét leveszi partnerei válláról, és még nem találkozott olyan, videóval kapcsolatos kihívással, amelyet nem tudott volna megoldani, vagy a megoldása céljából új megoldást kidolgozni.

A Brightcove áttörést képviselő megoldásait világszerte több mint 3381 ügyfél hasznosítja. Ügyfélkörébe tartoznak a különböző ágazatok vezető cégei, ideértve az olyan médiatitánokat, mint az SXSW és az AMC Networks, az élelmiszer- és italágazat óriásvállalatának számító Chick-Fil-A-t és Dunkin Brands-et, a szórakoztatási ágazatban iránymutató szerepet játszó Academy of Motion Picture Arts and Sciences-t és Tribeca Filmfesztivált, a virtuális oktatás egyik vezető vállalatát, a MasterClass-t, valamint olyan sportszervezeteket, mint az USGA U.S. Open, továbbá számos egyéb vállalatot és szervezetet.(folyt.)



2020. október 26., hétfő 15:26

A videóágazat meghatározó, globális szereplője, a Brightcove új, merész márkaarculatot vezet be (2. rész)
    Boston, 2020. október 26., hétfő (Business Wire/OTS) -

    Amit a Brightcove-ról tudni kell…

Ha egy videót jól készítenek el, erőteljes és hosszan tartó hatást képes kifejteni. Megnyitja a szíveket, megváltoztatja a gondolkodást és szabad teret enged a kreativitásnak. 2004-ben való alapítása óta a Brightcove díjnyertes technológiájával elkötelezetten támogatja ügyfeleit a videó hihetetlen erejének felfedezésében és kiaknázásában, lehetővé téve számukra világszerte több mint 70 országban, hogy merész, újfajta módon létesítsenek kapcsolatot közönségükkel.

A Brightcove küldetését olyan technológiák kifejlesztésével igyekszik teljesíteni, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak, teljes körű, kiemelkedő ügyféltámogatást biztosítva partnereinek és kiaknázva a globális infrastruktúrája kínálta szakértelmet és erőforrásokat. A videó a világ leglenyűgözőbb, legizgalmasabb médiuma. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.brightcove.com. Jelmondatunk: Video That Means Business™ (A videó, amely üzlet)

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201022005373/en/

Kapcsolat:

Chris Royal
brightcove@id-pr.com

Forrás: Brightcove Inc.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.