2020. október 15., csütörtök 10:49

Az innovatív dizájn és a modern technológia találkozása/ A Honda a KEBA-t választotta a teljes mértékben elektromos Honda e eredeti töltőállomása, a Honda Power Charger kizárólagos beszállítójának.
    Linz, 2020. október 15., csütörtök (APA/OTS) - Az első teljes mértékben elektromos Honda e forgalomba hozatalát megelőző előkészületi szakaszban a Honda a KEBA-t választotta a Honda Power Charger fali töltőegységek kizárólagos beszállítójává. A töltőállomást a két vállalat közösen, rekordgyorsasággal fejlesztette ki.

További információk és fényképek: http://pressecenter.reichlundpartner.com/news-keba-named-exclusive-supplier-for-honda-power-charger-

Amikor a töltőállomás fejlesztéséhez partnert keresett, a Honda Access Europe NV választása a mélyreható fejlesztési szakértelemmel és széles körű gyártási tapasztalatokkal rendelkező ausztriai KEBA-ra esett.

A Honda értékesítési divíziójának rangidős vezetője, Bruno Lambrechts a következőket nyilatkozta: "A kiválasztási folyamat nagyon alapos volt, és nagy örömünkre szolgál, hogy az okos töltőállomások szakértőjével, a KEBA-val dolgozhatunk együtt."

Intelligens és kényelmes töltőállomás
A töltőállomás könnyen integrálható a meglévő okosotthon technológiai eszközök körébe, és használata rendkívül egyszerű. A különféle rendelkezésre álló modelleknek köszönhetően tökélesen illik a gépjárműhöz, mind vizuális, mind funkcionális szempontból. A töltést számos leleményes funkció teszi egyszerűvé és biztonságossá.

"A Hondához hasonlóan a mi célunk is az, hogy a kiemelkedő színvonalú technológiai megoldásokat biztosítsunk, ezért nagyon örültünk, hogy a Honda cégünkbe helyezve bizalmát minket választott partnereként. Cégünk prémiumkategóriás, innovatív megoldásokat biztosít partnereinek" - mondta Gerhard Luftensteiner, a KEBA AG vezérigazgatója.

Amit a KEBA elektromos mobilitási eszközeiről tudni kell…
A KEBA a világ egyik vezető okostöltőállomás-gyártó vállalata. KeContact P30 fali töltőegysége biztosítja az elektromos gépjárművek biztonságos és megbízható töltését. A különféle rendelkezésre álló interfész funkciók hálózatok kialakítását is lehetővé teszik, miáltal a fali töltőegység rendkívül intelligens kommunikációs és vezérlőközpontként működtethető.
www.keba.com/emobility

Amit a KEBA-ról tudni kell…
Az 1968-ban alapított KEBA AG sikeres nemzetközi elektronikai vállalat, amelynek székhelye Linzben, Ausztriában található. Több mint 50 éves működése során "Innovatív automatizálás" mottójához hűen a KEBA a legmagasabb színvonalú innovatív automatizálási megoldásokat fejlesztette ki és állította elő.

Fényképek: © Honda, díjmentesen sokszorosítható
A kinyomtatható képes erre a linkre kattintva állnak rendelkezésre

Kapcsolat:
Stefan Lanzinger
Marketing & Communications E-Mobility
KEBA AG
Gewerbepark Urfahr, 4041 Linz, Austria
Mobil: +43 664 80709-74036
Email: lzr@keba.com

Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.