2020. október 15., csütörtök 10:49

Az innovatív dizájn és a modern technológia találkozása/ A Honda a KEBA-t választotta a teljes mértékben elektromos Honda e eredeti töltőállomása, a Honda Power Charger kizárólagos beszállítójának.
    Linz, 2020. október 15., csütörtök (APA/OTS) - Az első teljes mértékben elektromos Honda e forgalomba hozatalát megelőző előkészületi szakaszban a Honda a KEBA-t választotta a Honda Power Charger fali töltőegységek kizárólagos beszállítójává. A töltőállomást a két vállalat közösen, rekordgyorsasággal fejlesztette ki.

        További információk és fényképek: http://pressecenter.reichlundpartner.com/news-keba-named-exclusive-supplier-for-honda-power-charger-

Amikor a töltőállomás fejlesztéséhez partnert keresett, a Honda Access Europe NV választása a mélyreható fejlesztési szakértelemmel és széles körű gyártási tapasztalatokkal rendelkező ausztriai KEBA-ra esett.

A Honda értékesítési divíziójának rangidős vezetője, Bruno Lambrechts a következőket nyilatkozta: "A kiválasztási folyamat nagyon alapos volt, és nagy örömünkre szolgál, hogy az okos töltőállomások szakértőjével, a KEBA-val dolgozhatunk együtt."

Intelligens és kényelmes töltőállomás
A töltőállomás könnyen integrálható a meglévő okosotthon technológiai eszközök körébe, és használata rendkívül egyszerű. A különféle rendelkezésre álló modelleknek köszönhetően tökélesen illik a gépjárműhöz, mind vizuális, mind funkcionális szempontból. A töltést számos leleményes funkció teszi egyszerűvé és biztonságossá.

"A Hondához hasonlóan a mi célunk is az, hogy a kiemelkedő színvonalú technológiai megoldásokat biztosítsunk, ezért nagyon örültünk, hogy a Honda cégünkbe helyezve bizalmát minket választott partnereként. Cégünk prémiumkategóriás, innovatív megoldásokat biztosít partnereinek" - mondta Gerhard Luftensteiner, a KEBA AG vezérigazgatója.

Amit a KEBA elektromos mobilitási eszközeiről tudni kell…
A KEBA a világ egyik vezető okostöltőállomás-gyártó vállalata. KeContact P30 fali töltőegysége biztosítja az elektromos gépjárművek biztonságos és megbízható töltését. A különféle rendelkezésre álló interfész funkciók hálózatok kialakítását is lehetővé teszik, miáltal a fali töltőegység rendkívül intelligens kommunikációs és vezérlőközpontként működtethető.
www.keba.com/emobility

Amit a KEBA-ról tudni kell…
Az 1968-ban alapított KEBA AG sikeres nemzetközi elektronikai vállalat, amelynek székhelye Linzben, Ausztriában található. Több mint 50 éves működése során "Innovatív automatizálás" mottójához hűen a KEBA a legmagasabb színvonalú innovatív automatizálási megoldásokat fejlesztette ki és állította elő.

Fényképek: © Honda, díjmentesen sokszorosítható
A kinyomtatható képes erre a linkre kattintva állnak rendelkezésre

Kapcsolat:
Stefan Lanzinger
Marketing & Communications E-Mobility
KEBA AG
Gewerbepark Urfahr, 4041 Linz, Austria
Mobil: +43 664 80709-74036
Email: lzr@keba.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.