2020. szeptember 30., szerda 13:24

Interkönyv - a felsőoktatási tananyag-adatbázis
    Budapest, 2020. szeptember 30., szerda (OTS) - Elkészült az Interkönyv weboldal, a Typotex Kiadó felsőoktatási tananyag-adatbázisa

        A projekt keretében megújult az Interkönyv e-könyv-adatbázis és webáruház. Kifejlesztésre került 20 új, a felsőoktatás számára hasznos tananyag, valamint 6 oktatóvideó-sorozat. Elkészült és online ingyenesen elérhető a kifejlesztett felsőoktatási tananyagválasztó prototípusa is. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg 51,78 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatás igénybevételével.

A projekt eredményei:
     - a megújult, reszponzív Interkönyv e-könyv-adatbázis: https://www.interkonyv.hu/
     - újonnan kifejlesztett elektronikus tananyagok sorozata;
     - újonnan kifejlesztett, videótananyagokat tartalmazó oldal;  6 db oktatóvideó-sorozat;
     - online, korlátlanul elérhető tananyagválasztó prototípusa.

A projektről bővebben az interkonyv.hu oldalon olvashatnak.

Információ: Németh Kinga, 06-70-6761024, info@interkonyv.hu

    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.