2020. szeptember 10., csütörtök 14:46

Napelemes rendszer telepítése a Festék Bázis Zrt-nél
    Jánosháza, 2020. szeptember 10., csütörtök (OTS) - AZ EURÓPAI REGIONALIS FEJLESZTÉSI ALAPBÓL MEGVALÓSULT PROJEKT.

    A Festék Bázis Zrt. 2008-ban, 11 éve alakult. A vállalkozás 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdonában áll, amelyben a tulajdonosok aktívan, konstruktívan működnek együtt. Festékgyártással, kutatás-fejlesztéssel, valamint kereskedelmi tevékenységgel foglalkozik a vállalat, szem előtt tartva az innovációt és a vevői igényeket, trendeket, folyamatosan bővítve a tevékenységi kört, színesítve a termékpalettát.

A fejlesztés célja az energiahatékonyság növelése, a megújuló energiaforrások használata. A célt indokolja egyrészről a környezettudatos gondolkodásmódunk, a Valmor, Factor, Coror és a 7016 termékek "zöldebbé" tétele, a hazai és nemzetközi irányok, elvárások, valamint a költséghatékonyság is. A környezetvédelem mellett havi szinten kimutatható költségcsökkenés mellett fogunk tudni működni, mely további technológiai fejlesztéseket és beruházásokat generál majd. A projekt keretében egy 19,380 kWp teljesítményű napelemes rendszer került kiépítésre, mely a villamosenergia fogyasztásunk gyakorlatilag 100%-át ki tudja váltani.

Telepítés helye: 9545 Jánosháza, Jókai u. 28.
Fajlagos éves hozam: 1100 kWh/kWp
A tervezett rendszer csúcsteljesítménye: 19,38 kWp
Napelem teljesítménye: 285 Wp
Éves villamosenergia hozam 21.318 kWh
Projekt azonosító száma: GINOP-4.1.4-19
Vissza nem térítendő támogatás összege: 3 080 000 Ft
Projekt befejezési dátuma: 2020. 10. 01.
www.festekbazis.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.