2020. augusztus 10., hétfő 09:58

Tisza-tavi Fesztivál a Dunántúlon is
    Budapest, 2020. augusztus 10., hétfő (OTS) - Augusztus első hétvégéjén tartották a Természet Operaháza - Tisza-tavi Fesztivált.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20200810_001.jpg

A tiszafüredi TO'PERA gálán L. Simon László országgyűlési képviselő bejelentette: Debreczeni Ildikó ötlete nyomán 2021-től Magyar Tavak Fesztiválja néven csatlakozik a Tisza-tavi Fesztiválhoz a Velencei-tó és a Balaton. A velencei társfesztivál művészeti vezetője Pataki Bence operaénekes lesz.

Az idei Tisza-tavi Fesztivál részletes beszámolója itt található: https://magyarzene.eu/tag/tisza-tavi-fesztival/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.