2020. augusztus 10., hétfő 09:58

Tisza-tavi Fesztivál a Dunántúlon is
    Budapest, 2020. augusztus 10., hétfő (OTS) - Augusztus első hétvégéjén tartották a Természet Operaháza - Tisza-tavi Fesztivált.

A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:

A tiszafüredi TO'PERA gálán L. Simon László országgyűlési képviselő bejelentette: Debreczeni Ildikó ötlete nyomán 2021-től Magyar Tavak Fesztiválja néven csatlakozik a Tisza-tavi Fesztiválhoz a Velencei-tó és a Balaton. A velencei társfesztivál művészeti vezetője Pataki Bence operaénekes lesz.

Az idei Tisza-tavi Fesztivál részletes beszámolója itt található: https://magyarzene.eu/tag/tisza-tavi-fesztival/

Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.