2020. július 9., csütörtök 10:58

Helyreállt a vízszolgáltatás a XVI. kerületben
    Budapest, 2020. július 9., csütörtök (OTS) - Több mint 24 órán át tartott a folyamatos, megfeszített munka

    
  Szerdán este kevéssel 9 óra után helyreállt a vízszolgáltatás a XVI. kerület csőtörés miatt vízhiánnyal érintett részein. A Sentab vezetékek javítása általában rendkívüli kihívást jelent a szakemberek számára, de ebben az esetben bonyolította a helyzetet, hogy húsz méter hosszban, négy szál cseréje vált szükségessé. A nagy területet érintő vízhiány miatt munkatársaink megfeszített tempóban, éjjel-nappal dolgoztak a szükséges munkagépek és anyagok biztosításán és a javításon, hogy a vízellátás a lehető legrövidebb időn belül helyreálljon.

Köszönjük a XVI. kerületiek türelmét és megértését!  

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.