2020. június 30., kedd 10:25

Nyári táborok a Vajdahunyadvárban
    Budapest, 2020. június 30., kedd (OTS) - A Mezőgazdasági Múzeum július 6-ig meghosszabbítja a jelentkezési határidőt nyári napközis táboraiba. Gyűjtés, kutatás, "vadászat", vizsgálódás a természetben várja a 7-10 éves gyerekeket a csodálatos és rejtélyes Vajdahunyadvárban és a Városligetben.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20200630_001.jpg

Megismerjük egyik legfontosabb gabonánkat, a búzát, lisztet őrölünk és cipót sütünk. Hátizsákkal, iránytűvel és mikroszkóppal felszerelkezve nekivágunk, hogy felfedezzük az itt élő növény- és állatfajokat. Népi megfigyeléseket végzünk és közelebbről is megismerkedünk néhány ősi mesterséggel, mint a pásztoroké vagy a pákászoké. Vajat köpülünk, nádsípot faragunk és dióladikot készítünk. A pásztor olimpián mindenki próbára teheti ügyességét és erejét. Persze közben rengeteget játszunk és mókázunk!

Turnusok: 2020. július 13-17., július 27-31. és augusztus 10-14.
Jelentkezési határidő valamennyi táborra egységesen 2020. július 6-ig.
Jelentkezés és információ: tabori.tamara@mmgm.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.