2020. március 24., kedd 11:26

Koronavírus: Hogyan dolgozzunk az irodától távol? - A home office akadálya az informatikai rendszerek hiánya
    Budapest, 2020. március 24., kedd (OTS) - - Díjmentesen kínálja felhőalapú munkaszervező szoftverét az Applion Computer

    A koronavírus nyomán kialakult helyzet nem várt változásokat hoz a cégek életébe. Korábbi években a home office a hazai vállalkozások mindössze 5%-ánál volt jelen, most azonban elterjedése rohamos növekedésnek indul. A vállalkozások számára azonban problémát jelent az irodától távol lévő kollégák munkaszervezése, a feladatok kiosztása, valamint a kommunikáció, ami kulcsfontossággal bír jelen körülmények között.

Díjmentes AppWorks igénylés: https://segitunk.applion.hu/dijmentes_appworks

"A kialakult helyzetben szolidaritást kell vállalnunk a bajba jutott cégekkel, akik nem készültek fel az üzleti folyamatok átalakítására és az irodán kívüli munkavégzésre." - mondta Balázs A. Dávid, az Applion Computer Üzletfejlesztési vezetője.

Honlap: www.applion.hu
Email: sales@applion.hu
Facebook: @TeamApplion
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.