2020. március 19., csütörtök 10:37

Magyar világsiker a vírus elleni harcban
    Budapest, 2020. március 19., csütörtök (OTS) - Vincze Attila, aki Teller Edével az utolsó interjúkötetet készítette és Nemere István valamint Nagy Natália könyveinek is kiadója egy alapvető, de úgy látszik nemzetközi sikert arató módszerről számolt be elsők között irodalmi blogján, március 16-án.

    Nemere István rövid írása megemlíti, hogy egyszerű megelőzési intézkedésekkel sokat tehetnénk a vírus terjedésének megakadályozásában. Egyúttal arra is felhívja a figyelmet, hogy a vírus visszaszorítására tett lépések nem feltétlenül járnak együtt a világgazdaság válságba borulásával. Az írás elérhető:
https://irodalom-magazin.webnode.hu/nemere-blog/ oldalon és az írók közösségi oldalain is. Arra, hogy az ötlet nem légből kapott, talán legjobb bizonyíték, hogy Csehország már bejelentette: március 19-től ezen protokoll szerint harcol tovább a kórral.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.