2020. március 18., szerda 14:45

Új generációs multi funkciós automata mérő és adatgyűjtő rendszer család kifejlesztése a GAMMA Zrt-nél.
    Budapest, 2020. március 18., szerda (OTS) - A kutatás-fejlesztési projekt a Széchenyi 2020 program (VEKOP-2.1.1-15-2016-00023) keretében valósult meg, 496,22 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével. A fejlesztésnek köszönhetően a GAMMA Műszaki Zártkörű Részvénytársaság új, eddig nem létező komplexitású terméket, illetve 10 új kutatási és fejlesztési munkahelyet teremtett meg.

    A projektnek két alapvető célja volt. Egyrészt olyan monitoring végpontok létrehozása, amelyek új érzékelőkkel, kibővített kommunikációs lehetőségekkel rendelkeznek. Másrészt olyan új telepített és mobil adatgyűjtő, megjelenítő központok kialakítása, amelyek lehetőséget adnak országos méretű monitoring rendszerek ellenőrzésére, vezérlésére.

A projekt a vállalat budapesti, Illatos út 9. szám alatti telephelyén valósult meg.

A fejlesztés eredményeként olyan, a cég mind képességben, mind tudásban új terméket tudott a hazai és a nemzetközi piacra bevezetni, amely magában ötvözi a ma létező legkorszerűbb technológiákat. Új, innovatív sugárzás és gázkoncentráció mérő monitoring állomásokat, épületbe telepíthető, gépjármű felépítményébe integrálható központi adatgyűjtőket hozott létre.

A projekt befejezési dátuma: 2019.12.31.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.