2020. március 18., szerda 13:50

A GetSwift a korábbi kormányzót és elnökjelöltet, Howard Deant, valamint Mark Bowman nyugalmazott altábornagyot nevezte ki a cég Tanácsadó Bizottságának társelnökeivé (1. rész)
    New York, 2020. március 18., szerda (Business Wire/OTS) - A GetSwift Limited (ASX: GSW) (a továbbiakban "GetSwift" vagy " a Vállalat"), a SaaS-ként (Software as a Service [szolgáltatott/lekérhető szoftver]) biztosított logisztikai technológiák egyik vezető vállalata bejelentette, hogy új Tanácsadó Bizottságot állít fel, melynek élére társelnökökként Vermont állam korábbi kormányzóját, Howard Deant, valamint Mark Bowman nyugalmazott altábornagyot nevezi ki.

    Az új Tanácsadó Bizottság, amelynek feladata a vezetőség proaktív támogatása lesz új, speciális réspiacok azonosításában és kiaknázásában az állami és magán szektorban egyaránt, azt követően kerül felállításra, hogy a Vállalat jelentős, legalább 45 millió USA dollárnyi tőkebefektetést kap egy, az Amerikai Egyesült Államokban tevékenykedő magánbefektetőkből álló, alternatív eszközökbe invesztáló befektetői csoporttól.

"Hihetetlenül szerencsések vagyunk, hogy ilyen nagy tekintéllyel rendelkező vezetőket találtunk, akik hajlandóak megosztani csapatunkkal globális tapasztalataikat és a "lehetetlent nem ismerő" hozzáállásukat" - nyilatkozta a Vállalat vezérigazgatója, Bane Hunter. "Dean kormányzót a legmagasabb kormányzati szinteken és az üzleti életben is mindenütt újító szellemiségű gondolatvezérként, koalíciók építőjeként és problémamegoldóként ismerik, Bowman altábornagy pedig arról nevezetes, hogy pályafutása során kulcsfontosságú szerepet játszott a hadsereg működésének egészen az egyesített vezérkari főnökségi szintig való digitális átformálásában. Nagy várakozással tekintünk a velük való közös munka elé, melynek során ötleteikkel és elképzeléseikkel segítik majd cégünket abban, hogy ügyfeleinket elsőrendű szállításkezelési és digitális logisztikai rendszerek biztosításával támogathassuk vállalkozásuk fejlesztésében és a növekedésben."

Dean kormányzó nagy tiszteletnek örvendő korábbi kormányzó és elnökjelölt, aki a demokratikus kormányzás előrevitelét célzó, mindkét pártra kiterjedő kezdeményezéseiről ismert szerte a világon. Bowman altábornagy a hadsereg egyik magas szintű kitüntetésekkel elismert tagja, akik pályafutása során a vezetés, az irányítás, a híradás és az számítástechnika terén (ideértve a globális gazdaság és a globális biztonság szempontjából egyre fontosabb szerepet játszó internetes alkalmazások bevezetését is) egyaránt a digitális átalakulás vezető személyisége volt.

Dean kormányzó korábban a demokrata országos választmány (Democratic National Committee) elnöki tisztét töltötte be, elnökjelölt, a kormányzói posztra hatszor újraválasztott vezető és orvos, aki jelenleg politikai és egészségügyi témakörökkel, a gyermekek korai fejlesztésével, az alternatív energiaforrásokkal kapcsolatos kérdésekkel és az alulról induló politikai kezdeményezések szerte a világon való kiterjesztésével foglalkozó független tanácsadóként tevékenykedik, gyakori kommentátora a CNN és az MSNBC élő adásainak és stratégiai tanácsadója a hat földrészen jelen lévő globális ügyvédi irodának, a Dentons-nak. Dean kormányzó nevéhez fűződik a Democracy for America elnevezésű akcióbizottság megalapítása. A kormányzó tagja a pártsemleges, nonprofit National Democratic Institute-nak (Nemzeti Demokratikus Intézet), amely a világ számos országában támogatja a demokráciát.

"A GetSwift a különféle méretű (kezdve a nagyvállalatoktól egészen a kis helyi vállalkozásokig) szervezetek egyik egyetemes szükségletét igyekszik kielégíteni szerte a világon a termékek és szolgáltatások leszállításának nyomon követését és a rászorulók számára életfontosságú információk továbbítását biztosító megoldásaival" - magyarázta Dean kormányzó. "Nagy örömmel csatIakozom Bowman altábornagyhoz, hogy együtt lássuk el tanácsokkal a GetSwiftet irányító Bane-t és vezetői csapatát a vállalat fejlődésének izgalmas útján."

Dean kormányzó széles körű tapasztalatokat szerzett Délkelet-Európában, ideértve Ukrajnát, Moldovát és a Balkán-félsziget országait, mélyreható ismeretekkel rendelkezik Irakról és Iránról, és hosszabb időt töltött Kínában és Mianmarban is. Aktívan fellépett az emberkereskedelem ellen Ázsiában és az Amerikai Egyesült Államokban, gyakran tart előadásokat Európában, és jelenleg a Yale Egyetem Jackson Intézetében előadóként oktatja a hallgatókat az amerikai külpolitika (Politics of American Foreign Policy) témakörében.

A politikai élet vezető pártjai körében nagy tiszteletnek örvendő Dean kormányzó Vermont kormányzójaként elnöke volt a Kormányzók Országos Szövetségének (National Governors' Association), a Demokrata Kormányzók Szövetségének (Democratic Governors' Association) és az Új-Angliai Kormányzók Konferenciájának (New England Governors' Conference). 2003-ban lemondott Vermont állam kormányzói tisztéről, és elnökjelöltként indult a választásokon, mely időszak alatt rendkívül innovatív forrásgyűjtési stratégiákat dolgozott ki, ideértve az internetet igénybe vevő megoldásokat is. Dean kormányzó politikatudományból szerezte B.A. diplomáját a Yale Egyetemen 1971-ben, orvosi oklevelét pedig New York City-ben, 1978-ban kapta az Albert Einstein College of Medicine-től. (folyt.)



2020. március 18., szerda 13:51

A GetSwift a korábbi kormányzót és elnökjelöltet, Howard Deant, valamint Mark Bowman nyugalmazott altábornagyot nevezte ki a cég Tanácsadó Bizottságának társelnökeivé (2. rész)
    New York, 2020. március 18., szerda (Business Wire/OTS) -

    A kivételes vezetői és csapatépítési képességekkel rendelkező Bowman altábornagy soha nem elégedett meg a hagyományos módszerekkel. A hadseregben töltött mintegy 38 év folyamán gyakran úttörő szerepet játszva járult hozzá új technológiák és pozitív irányú változások bevezetéséhez, és fontos pozíciókat töltött be, ideértve a Központi Parancsnokság J6 igazgatóságának informatikai vezetői (CIO), az Amerikai Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma Architecture, Operations, Networks and Space egységének igazgatói és végül az egyesített vezérkari főnökség J6 egységének informatikai vezetői (CIO) tisztét. E posztokon az ő nevéhez fűződik számos megoldás és eszköz (köztük a vékony-/zéro kliensek, a vállalati e-mail, a megbízható, biztonságos mobil VoIP telefonok, az adó-vevő műholdas telefonok, a hatékony végpontmenedzselés) és számos egyéb újítás bevezetése. Bowman erőfeszítései több millió életet mentettek meg, és növelték a biztonságot, miközben jobb szolgáltatást és nagyobb számú funkciót biztosítottak az eszközök és megoldások felhasználói számára.

"A logisztika és a kiszolgáló szoftverek konvergenciája amellett, hogy kihívásokkal jár, számos lehetőséget is kínál a kormányok és üzleti vállalkozások számára szerte a világon" - fejtette ki Bowman altábornagy. "Nagy örömömre szolgál, hogy meglátásaimmal és tapasztalataimmal segíthetem a GetSwiftet és támogathatom a cég vezetőségét ebben az izgalmas időszakban."

Mióta visszavonult az aktív katonai szolgálattól, Bowman altábornagy számos testületnél vállalt tanácsadói feladatokat. E testületek tanácsadójaként hozzájárul a vállalatok célkitűzéseinek kidolgozásához, teljesítéséhez és felülmúlásához. Bowman altábornagy ugyanakkor továbbra is támogatja az Amerikai Egyesült Államok hadseregét magasan kvalifikált szakértőként/rangidős mentorként (Highly Qualified Expert - Senior Mentor [HQE-SM]) híradási és internetes alkalmazásokkal kapcsolatos kérdések megoldásában. Bowman altábornagy tapasztalt előadó, aki gyakran tart előadásokat vezetésről, számítástechnikai innovációról, informatikai biztonságról és internetes alkalmazásokról.

Bowman altábornagy történelemtudományból szerzett diplomát Vermontban, a Norwich Egyetemen, ahol hivatásos tisztként belépett a hadseregbe. Később Master fokozatú közigazgatási diplomát szerzett a Pennsylvania államban található Shippensburg Egyetemen.

A jelen közleményt a GetSwift igazgatótanácsa jóváhagyta és publikálását engedélyezte.

Amit a GetSwift Limitedről tudni kell…

A globális szállítási logisztika optimalizálását elősegítő technológiák

A GetSwift a szállításmenedzsment automatizálása terén globális vezetőnek számító vállalat. A nagyobb vállalatoktól a kis helyi vállalkozásokig számos iparág szereplői támaszkodnak világszerte cégünk SaaS platformjára, mely láthatóságot, beszámoltathatóságot, hatékonyságot és megtakarításokat biztosít ellátóláncuk és a kiszállítási folyamatok utolsó fázisa számára. A GetSwift székhelye New York City-ben található, és a céget jegyzi az Ausztrál Értéktőzsde (ASX:GSW). További háttérinformációkért kérjük, látogasson el honlapunkra: GetSwift.co.

A GetSwift feltörekvő, növekedési fázisban lévő vállalat, amelynek működésére különféle kockázati tényezők lehetnek hatással. A Vállalat egyelőre nem nyereséges, és nem garantálható, hogy nyereséges lesz. A Vállalat üzletmenetének és különféle befektetési megfontolásoknak a részletesebb ismertetése a Vállalat által az Ausztrál Értéktőzsdéhez (ASX) benyújtott dokumentumokban található. Felhívjuk a befektetőket, hogy tekintsék át az ezekben a dokumentumokban található részletesebb tájékoztatást.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200317005594/en/

Kapcsolat:
Médiakapcsolatok: James Richardson, Public Affairs Advisor
james.richardson@dentons.com +1 202-408-9160
Befektetői kapcsolatok: investors@getswift.co
Társasági titkár: julian.rockett@boardroomlimited.com.au +61 2 8016 2841

Forrás: GetSwift Limited

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.