2020. március 14., szombat 19:32

Több mise és istentisztelet közvetítés lesz már vasárnap a közmédia csatornáin
    Budapest, 2020. március 14., szombat (MTI) - A közmédia kibővíti vallási témájú műsorait vasárnap, így a felekezeti magazinműsorok és a protestáns istentisztelet közvetítés mellett már most vasárnap 18 órai kezdettel a Budapest-Újpalotai Urunk Színeváltozása - Boldog Salkaházi Sára templomból katolikus misét is élőben közvetíti.

        A Duna World és a Kossuth Rádió tűzte műsorára a szentmisét, amelyet Repcsik Gyula plébános mutat be vasárnap este.
 Miseközvetítés a Budapest-Újpalotai Urunk Színeváltozása - Boldog Salkaházi Sára templomból vasárnap 18 órakor a Duna Worldön és a Kossuth Rádióban. A szentmisét bemutatja: Repcsik Gyula plébános.

    
MTVA Sajtó Osztály
    

-------------------------------------------------------------------

 Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
 Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
 Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.