2020. március 14., szombat 19:27

Megújul az M1 hírcsatorna arculata
    Budapest, 2020. március 14., szombat (MTI) - Indulása után 5 évvel, március 15-től megújul az M1 arculata.

        A közszolgálati hírcsatorna logójában és stúdió vizuális megjelenésében változik meg. A háttérként szolgáló plazmatévék helyett ezentúl korszerű összefüggő ledfalak lesznek. Az új arculat a korábbihoz képest még letisztultabb, a XXI. századi televíziózás elvárásainak megfelelő megjelenést produkál, amely terveink szerint még szebb, a nézők számára élvezetesebb látványvilágot nyújt majd. Az M1 ezentúl is a megszokott műsorokkal jelentkezik, a 24 órás hírcsatorna továbbra is beszámol minden fontos dologról, amelyek belföldön és a nagyvilágban történnek.
    
MTVA Sajtó Osztály
    

-------------------------------------------------------------------

 Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
 Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
 Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.