2020. március 10., kedd 12:55

A Magyar Mezőgazdasági Múzeum sajtóközleménye
    Budapest, 2020. március 10., kedd (MTI) - A Magyar Mezőgazdasági Múzeum értesíti tisztelt látogató közönségét, hogy a Magyar Orchidea Társaság lemondta a Vajdahunyadvár helyszínre 2020. március 19-22-re tervezett RHYNCHOSTYLIS és társai című orchidea- és broméliakiállítást.

    Az elővételben megvásárolt jegyek árának visszafizetéséről, vagy esetleges későbbi felhasználásáról március 19-ig tájékoztatjuk látogatóinkat a Magyar Mezőgazdasági Múzeum honlapján, illetve facebook oldalán.

Megértésüket köszönjük,

Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.