2020. március 9., hétfő 16:25

Az IBS március 10-től online oktatásra vált
    Budapest, 2020. március 9., hétfő (OTS) - Nemzetközi példákat követve, az IBS március 10-től lehetővé teszi diákjainak, hogy otthonról, online oktatás formájában folytathassák tanulmányaikat a következő 10 napban.

    Az IBS számára kiemelten fontos a hallgatók biztonsága és egészsége, az intézkedéssel az a célunk, hogy csökkentsük a COVID-19 vírus magyarországi terjedését és az ennek kapcsán kialakult hallgatói és szülői aggodalmakat. Az óvintézkedés egyben kiváló alkalmat teremt arra is, hogy az IBS kipróbálja legújabb online oktatási fejlesztéseit. Az IBS továbbra is nyitva tart, az oktatók és adminisztrációs munkatársak teljes munkaidőben folytatják munkájukat.

Ezen túlmenően az intézmény a saját költségén biztosítja, hogy azon hallgatói és munkatársai, akik szükségét érzik, egy magán egészségügyi szolgáltatónál elvégeztethessék a COVID-19 vírustesztet.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.