2020. február 28., péntek 14:33

Színpadi programok és kvíz az Utazás Kiállítás Budapest standján
    Budapest, 2020. február 28., péntek (OTS) - 2020. február 27. és március 1. között rendezik meg az idei Utazás Kiállítást, Magyarország első számú turisztikai seregszemléjét. A kiállításon a Főváros hivatalos turisztikai és kulturális szervezete, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ "Budapest házigazdaváros" standot üzemeltet az A pavilon 208C standján, 400 m2-en. Az idei bemutatkozás a "Budapest: Világváros karnyújtásnyira" mottó égisze alatt valósul meg.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20200228_001.jpg

A BFTK ezúttal is kiemelt turisztikai termékekkel készül a kiállításra: desztinációs szinten a kulturális turizmus és a fesztiválok, valamint a Budapest Card belföldi népszerűsítése kap főszerepet a négy nap során. Az idei megjelenésben súlyponti szerephez jutnak a szakrális helyszínek, vallási rendezvények és a zarándoklat, mint motiváció. Erre az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus apropóján kerül sor, melynek Budapest ad otthont 2020. szeptember 13-20. között.
Budapest házigazdaváros standján az alábbi turisztikai szereplők mutatkoznak be:
     1.      Budapestinfo Point® turisztikai információ  
     2.      Pesti Vigadó
     3.      Budapesti Történeti Múzeum
     4.      InfoPont Magazin
     5.      BKV - Budapesti Közlekedési Vállalat Zrt.
     6.      BGYH - Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt.
     7.      Esernyős (Óbudai Turisztikai Egyesület)
     8.      Mr. Nilsz Kft. - City Sightseeing Budapest
     9.      VR Tours Budapest - Városnézés időutazóknak
     10.      MiniBUD Airport Shuttle
     11.      Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) turisztikai tagvállalatai
     12.      BUM - Budapesti Tematikus és Bevásárló Utcák.
     13.      Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templom

A házigazdavárosi standon 100 négyzetméteren jelenik meg a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, így a két szervezet együtt biztosítja Budapest színes és élményszerű megjelenését, közösen szervezett fellépőkkel, társkiállítókkal.

A kiállításra a BFTK magyar nyelvű invitatív kiadvánnyal készül "Budapest - Világváros karnyújtásnyira" címmel, amely egyedi, izgalmas megközelítésben vezeti be a belföldi vendéget Budapest kulturális és turisztikai értékeibe, titkaiba. Vendégeink a főváros komplett turisztikai kínálatáról tájékozódhatnak a Budapestinfo Point® pultokon és a társkiállítók standjain, ahol felkészült szakemberek informálják a látogatókat.

Közönségprogramok a Budapest standon

Február 28., péntek délelőtt 11 órától - március 1., vasárnap 15.30 óráig:
     - kulturális fellépések: Tököli Délszláv Táncegyüttes, magyar táncok, harmonikaszó, tánctanítás;
     - fényfestés és filmvetítés lézerprojektorral: trailerek budapesti helyszíneken forgatott hollywoodi kasszasiker-filmekből;
     - ígéretes magyar filmművész-tehetségek és alkotók Budapest-filmjei. BFTK és társkiállítók filmjei. Animációs film Budapest nevezetességeiről. Film Destination Budapest applikáció bemutatkozása;
     - Naim Klezmer Band - A Lauder Javne Iskola diákzenekarának előadása;
     - kézműves bemutatók;
     - Antony Design divatbemutató;
     - játékbemutató - Jojó Világbajnokság Budapesten 2020-ban;
     - naponta több alkalommal interaktív BUDAPEST-KVÍZ, nyereményekkel. A kvízjáték során bemutatkozik a tavasztól látogatóbarát szolgáltatásokkal megújuló Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templom.

Részletes program: itt - https://www.budapestinfo.hu/hu/szinpadi-programok-es-kviz-az-utazas-kiallitas-budapest-standjan .

Szeretettel várja Önt február 28. és március 1. között a Budapest stand (A pavilon 208C)!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.