2020. február 24., hétfő 09:57

A Dal 2020 - a második akusztikus elődöntőhöz érkezett a dalválasztó show
    Budapest, 2020. február 24., hétfő (OTS) - Négy dal már biztosan szerepel A Dal 2020 döntőjében, méghozzá Rácz Gergő és Orsovai Reni Mostantól című dala, a Tortuga Mámor tér 3. című száma, a Fatal Error Néma című dala, valamint Takács Nikolas Csendbeszéd című száma. Hozzájuk csatlakozik a szombati, második elődöntőből újabb négy produkció, akik megmérettethetik magukat a március 7-ei döntőben, amelynek győztese 75 millió forint összértékű nyereménnyel építheti tovább zenei karrierjét. Idén az elődöntők különlegessége, hogy A Dal történetében először a versenydalok akusztikus változatban csendülnek fel a stúdióban szombat este.

    A február 29-i második elődöntőben az alábbi előadók dalai versenyeznek:

Ember Márk - Tovább
Kies - Az egyetlen
Kóbor Zsóka és Polgár Patrik - Valamiért
Kökény Attila - Búcsúznom kell
Molnár Dániel - Ábránd
Nene - Későre jár
Pál Dénes -Készen állsz
Turbo - Iránytű
Wolf Kati - Próbáld még

Március 4-én éjfélig továbbra is lehet szavazni a dalok akusztikus feldolgozásaira A Dal Akusztik online szavazás keretében a www.adal.hu oldalon az Akusztik menüpont alatt. A győztest a műsor döntőjében jelentik be.

Múlt héten átadták a "A Dal 2020 Felfedezettje" különdíjat, amelyet a Tortugának ítélt a zsűri. Ezzel ők lettek a Petőfi Zenei Díj azonos kategóriájának győztesei is.

A szombati adásban pedig kiderül, hogy kinek adja a szakmai zsűri "A Dal 2020 Legjobb Dalszöveg Írója" különdíjat, aki elnyeri a Petőfi Zenei Díj azonos kategóriájának a díját is.

A Dal adásai után, 21.45-től exkluzív, színfalak mögötti információkkal várja a nézőket A Dal Kulissza. A műsorban az előadók és a zsűri is számtalan érdekességgel szolgál majd a produkciókról, izgalmas kulisszatitkokat osztanak meg a műsorvezetőkkel, Forró Bencével és Lolával.

Érdemes követni A Dal 2020 honlapját, valamint Facebook, Instagram és YouTube oldalát is, ahol már az adások előtt megismerkedhetünk az indulókkal. Az oldalakon extra tartalmak, videók és cikkek is elérhetőek a műsorról.

A Dal 2020 - szombatonként 19.35-től a Duna Televízió és a Duna World műsorán

A Dal Kulissza - Minden, amit tudni akartál A Dalról - A Dal 2020 adása után 21.45-től a Duna Televízió és a Duna World képernyőjén
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.