2020. február 10., hétfő 13:10

Videópremier: Ungvári Miklós a judomester!
    Budapest, 2020. február 10., hétfő (OTS) - Az olimpiai ezüstérmes beszél az Orosz doppingbotrányról, a 9 testvéréről és a róla elnevezett sportközpontról.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20200210_001.jpg

Youtube link: https://youtu.be/_vIW2hUnnhQ

"Bár az oroszok nem indulnak az olimpián, de a judosok ott lesznek" meséli el Nagy Sportágválasztó Öltözői titkok című videóműsorában az élsportoló.

A filmmel párhuzamosan egy sajtónyilvános cikk is készült a sportolóval: https://sportagvalaszto.hu/oltozoi-titkok-ungvari-miki-judo/

A cikkben és a videóban szereplő szöveget és képanyagot felhasználhatják, megoszthatják saját oldalaikon, megtartva az eredeti videócsatorna linkjét és kérjük a hivatkozásban tüntessék fel:
Forrás: www.sportagvalaszto.hu

Nézzék meg korábbi interjúnkat: Kozák Danuta a kajak királynője (https://youtu.be/gkRvK9HNDiM)

Következő videóbemutató: Csécsei Zoltán a futópad világrekordere! Premier: 202.02.17.

Sajtóreferens: Ecsedi Zsuzsanna, ecsedi.zsuzsanna@sportagvalaszto.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.