2019. december 2., hétfő 09:50

Vajon most durrant ki az a sokat emlegetett ingatlanlufi?
    Budapest, 2019. december 2., hétfő (OTS) - A több éve tartó folyamatos kétszámjegyű növekedés az utóbbi hónapok során megtörni látszott, és országszerte több helyen is megtorpantak az átlagárak. Budapest több kerületében, illetve vidéken is számos megyeszékhelyen - például Szegeden, Debrecenben - árcsökkenés zajlott az utóbbi három hónap során. A jelenség elsősorban, de nem kizárólag a tégla- és panellakások esetén volt érezhető.

    Debrecen, Győr, Kecskemét, Szeged, Miskolc esetében is olcsóbbak lettek a panellakások az elmúlt három hónapban. Az adatok alapján feltehetjük a kérdést: véget ért volna a panellakások szárnyalása?

Habár a makrogazdasági mutatók, és az állami támogatások is támogatóan hatnak az hosszútávú áremelkedésre, a pozitív várakozásokat beárnyékolhatja a túlárazottság, a befektetők számának változása, a következő évre várt lakáskínálat szűkülése is.

A teljes elemzés megtekinthető az alábbi linken: https://www.ingatlannet.hu/blog/ingatlanlufi/

Kontakt adatok:
Gyulai Zsófia
Termékmenedzser
Telefonszám: +36 30 957 5743
E-mail: gyulai.zsofia@ingatlannet.hu
Web: www.ingatlannet.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.