2019. november 5., kedd 13:37

Magyar startupok kápráztatják el a világ legrangosabb technológiai kiállítását
    Budapest, 2019. november 5., kedd (OTS) - A Lisszabonban megrendezésre kerülő Web Summit Európa legdinamikusabban növekvő technológiai konferenciasorozata, illetve kiállítása, mely a magyar startup cégek számára meghatározó bemutatkozási lehetőséget jelent világszerte. Itt gyűlnek össze a feltörekvő technológiai startupok és az ipar legbefolyásosabb szereplői. Az idei, 2019-es expón többek között a Rollet, a Fitpuli és a Teqball vesz részt.

    A Rollet egyedülálló automatizált fizetési megoldása attól különleges, hogy a rendszám és bankkártya adatok egyszeri regisztrálása után a gépkocsi válik automatikusan a fizetőeszközzé, legyen szó parkolásról, tankolásról, vagy bármilyen olyan helyzetről, amikor autózás közben kell fizetni."Ez a lisszaboni kiállítás rendkívül fontos ebben a szférában, ugyanis a legtöbb itt talál nemzetközi befektetőkre és üzleti partnerekre. A rendezvényen lehetőségünk nyílik befektetési alapkezelőkkel, önkormányzati vezetőkkel is tárgyalni a világ minden tájáról." - nyilatkozta Andy Zhang, a társaság alapító vezérigazgatója. Mind a három cég szakmailag kiemelkedő startuppal érkezett, melyek a nemzetközi porondon is megállják a helyüket: a Fitpuli applikáció egy helyre gyűjti az egyén egészségügyi adatait és ezt összekapcsolja az orvosi paraméterekkel, illetve laborleleteket is segít értelmezni. A teqball egy futballalapú új sporteszköz, amely az asztaliteniszt és a lábteniszt ötvözi, remekül fejleszti a technikai és a koncentrációs képességet.
A Web Summiton három nap alatt több, mint 70 ezer ember vesz részt, nemzetközi befektetők, illetve a világ leginnovatívabb vállalkozásai.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.