2019. szeptember 5., csütörtök 09:12

Tájékoztatás a megszokottól magasabb zajkibocsátásról
    Budapest, 2019. szeptember 5., csütörtök (OTS) - A Kelenföldi Erőmű hőhasznosító kazánjának nagyfelújítási munkálatai miatt az erőmű zajkibocsátása 2019. augusztus 6-7. (péntek, szombat) időszakban, várhatóan napi 2-3 alkalommal, maximum 2 órás időintervallumban, - a jelzett időszakban összesen legfeljebb 5-6 alkalommal - Budapest Főváros és agglomerációját érintően magasabb lesz a szokásos üzemmenet során tapasztalhatótól.

    A megszokottnál magasabb zajkibocsátással járó speciális felújítási munkálatokat a jelzett két napon napközben 9:00 óra és 18:00 óra között fogja végezni a Társaság.

A Budapesti Erőmű Zrt., mint a Kelenföldi Erőmű tulajdonosa és üzemeltetője mindent elkövet annak érdekében, hogy a felújítási munkálatokat a lehető legrövidebb idő alatt befejezze, és a munkálatok okozta kellemetlen zajhatás a lehető legrövidebb ideig tartson.

Budapesti Erőmű Zrt. - Kelenföldi Erőmű
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.