2019. július 31., szerda 17:00

Hibajavítás miatt vízhiány a XXII. kerületben - Augusztus 3-án késő este kezdődnek a munkálatok
    Budapest, 2019. július 31., szerda (OTS) - A XXII. kerületi Barackos úton meghibásodott egy nagy, 500 mm átmérőjű vízcső. Mivel a javítás csak a sérült vezetékszakasz kizárásával oldható meg, a Fővárosi Vízművek éjszakai ügyeletes munkatársai augusztus 3-án, szombaton a késő esti órákban látnak hozzá a munkálatokhoz.

    Kérjük, hogy a XXII. kerületi Óhegyen élők számítsanak a várható vízhiányra, és még az elzárást megelőzően szíveskedjenek gondoskodni a számukra szükséges vízmennyiség tárolásáról. A vízhiánnyal a XXII., Bartók Béla úttól nyugati irányba a Diósdi útig terjedő, illetve a XXII., Dráva utca felől északi irányba a Máriás utca - Dénár utca - Csúcs utca vonala által határolt terület érintett.

A munkavégzés előre láthatóan augusztus 3-án 21.00 órától augusztus 4-én 6.00 óráig tart.

Az okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk, és egyúttal köszönjük a kerületrész lakosainak a türelmét és megértését!

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.