2019. június 28., péntek 08:56

Épületenergetikai fejlesztés Nyíribronyban
    Nyíribrony, 2019. június 28., péntek (OTS) - A TOP-3.2.1-15-SB1-2016-00118 kódszámú "A polgármesteri hivatal épületének energetikai fejlesztése Nyíribronyban" című projekt 29,05 millió Ft vissza nem térítendő támogatással, 100%-os támogatási intenzitással valósult meg Nyíribronyban. A forrását az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosította.

    A pályázat kedvezményezettje, Nyíribrony Község Önkormányzata a tulajdonban álló polgármesteri hivatal épületén végezett energetikai fejlesztéseket a hivatali épület hatékonyabb energiahasználatának, racionálisabb energiagazdálkodásának elősegítése érdekében. A fejlesztés révén a fosszilis energiahordozókból származó üvegházhatású gázok kibocsátása csökken. További cél a megújuló energiaforrások fokozottabb használatával a megújuló energiaforrások elérhetőbbé és megismerhetőbbé tétele, használatának ösztönzése, népszerűsítése.

A fejlesztés eredményeként 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű nyílászárók beépítése valósulhatott meg, továbbá az épületgépészet és világítási rendszer korszerűsítésére is sor kerülhetett. Az épületre komplett napelemes (fotovoltaikus) rendszerek telepítésére is lehetőség nyílt a fejlesztés keretében.

"A projektről bővebb információt a www.nyiribrony.hu oldalon olvashatnak.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.