2019. június 19., szerda 10:03

A Small Giant Games bejelentette, hogy epikus bővítés áll rendelkezésre népszerű franchise játéka, az Empires & Puzzles rajongói számára (1. rész)
    San Francisco, 2019. június 19., szerda (Business Wire/OTS) - Az új funkciók közé tartozik több bázisfrissítés, emelt erődítményszint és egy új, Hunter's Lodge nevű épület - A Small Giant Games (a továbbiakban "Small Giant"), amely az interaktív szórakoztatás egyik globális vezető cége, a Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) leányvállalata, bejelentette, hogy epikus bővítés áll rendelkezésre népszerű franchise játéka, az Empires & Puzzles rajongói számára. A játékosok igényei alapján elkészített bővítés jelentős bázisfrissítéseket foglal magába, ideértve az stronghold (erődítmény) max szintjének 20-ról 21-re emelését, valamint fejlettebb, magasabb verziójú bányákat, farmokat, tárolóegységeket és házakat. Ugyanakkor egy vadonatúj, Hunter's Lodge (Vadászház) nevű épület is hozzáadásra került, ahol a játékosok új harci eszközöket készíthetnek.

Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20190618005014/en/

"A Small Giant csapata csatlakozott tavaly csatlakozott a Zynga családjához, és azóta mindig újra és újra lenyűgöznek minket azzal a találékonysággal, ahogyan folyamatosan új funkciókkal bővítik az örökös franchise játékokat magába foglaló termékportfóliónk egyik legfontosabb játékát, az Empires & Puzzles-t" - mesélte Bernard Kim, a Zynga Publishing (Kiadási) egységének elnöke. "A most kiadott bővítés is tükrözi a szenvedélyes játékosokból álló Small Giant csapat elkötelezettségét az iránt, hogy a lehető legszórakoztatóbb játékélményt biztosítsák az Empires & Puzzles játékosközössége számára."

A Zynga 2019 januárjában vásárolta fel a helsinki székhelyű Small Giantot, és átvette annak tapasztalt fejlesztői csapatát is, amely a cég akvizíciója nyomán a Zynga szolgáltatási portfóliójába került újabb örökös franchise termék, az Empires & Puzzles fejlesztését végzi. Az Empires & Puzzles ún. "match-3" csatákat vegyít olyan bonyolultabb játékelemekkel, mint a hősök gyűjtése, a bázisépítés és a szövetségek kialakítása.

Mióta 2017-ben a piacra került, az Empires & Puzzles játékot több mint 34 millió alkalommal töltötték le, és az Apple App Store-ban elérte a legtöbb bevételt hozó pozíciót 57 országban, a Google Play áruházban pedig 24 országban. A népszerű játék ugyanakkor bekerült az első 10 legtöbb bevételt hozó játék közé is globális szinten, összesítésben 124 országban az Apple App Store-ban és a Google Play áruházban.

Az Empires & Puzzles legfrissebb kiegészítésének oroszlánrészét a játék egyik tehetséges fejlesztője, Sofia Vanhanen készítette. A 20 éves Vanhanen, aki a mobiljáték-ágazat fiatal női fejlesztői közé tartozik, az Empires & Puzzles lelkes játékosaként lépett be a Small Giant-hez, miután befejezte egyetemi tanulmányait és megszerezte informatikusi diplomáját.

"Azzal, hogy legkedvesebb játékomat fejleszthetem, életem legnagyobb álma teljesült" - mesélte Vanhanen. "A játék lelkes rajongójaként saját tapasztalataimat és meglátásaimat felhasználva olyan új ötletekkel tudok előrukkolni, amelyekről szinte biztosan tudom, hogy játékosaink kedvelni fogják. Alig várom, hogy láthassam, hogy tetszik a játékosközösségnek az új bővítés."

A szerkesztő megjegyzése = Sajtóanyagok (képek és videó) a következő linken állnak rendelkezésre: https://app.box.com/s/wyywt4moif6gqj4v062gvogrysxfwc1i

Amit a Zynga Inc.-ről tudni kell…

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását. Ez idáig több mint egy milliárd ember játszott a Zynga franchise játékaival, köztük a következőkkel: CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ és Zynga Poker™. A Zynga játékai több mint 150 országban érhetők el, és szerte a világon játszhatók közösségi oldalakon és mobileszközökön egyaránt. A 2007-ben alapított vállalat központja San Franciscóban található, és irodákat működtet az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Indiában, Törökországban és Finnországban. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.zynga.com) vagy kövesse a Zyngát a Twitteren és a Facebookon.(folyt.)

2019. június 19., szerda 10:03

A Small Giant Games bejelentette, hogy epikus bővítés áll rendelkezésre népszerű franchise játéka, az Empires & Puzzles rajongói számára (2. rész)
    San Francisco, 2019. június 19., szerda (Business Wire/OTS) -

Előremutató állítások

Ez a sajtóközlemény olyan előremutató állításokat tartalmaz, amelyek többek közt az Empires & Puzzles játék jövőbeli kiegészítésére és frissítéseire vonatkozik. Az előremutató állítások többnyire olyan szavakat tartalmaznak, mint a "kilátások", "prognosztizált", "tervezett", "szándékozik", "lesz", "várakozásaink szerint", "úgy hisszük", "célunk", illetve "várhatóan", és a jövő idejű állítások általában előremutató állításoknak tekintendők. Az ezekben az előremutató állításokban említett események bekövetkezése vagy tervek sikere jelentős mértékű kockázatok tárgyát képezi, különféle bizonytalan tényezőktől függ, és maguk az események, illetve tervek is feltételezéseken alapulnak. Ezért nem szabad túlzott mértékben támaszkodni ezekre az előremutató állításokra, mivel azok a számunkra jelenleg (a sajtóközlemény kiadásának időpontjában) rendelkezésre álló információkon alapulnak. Cégünk nem vállal kötelezettséget ezeknek az állításoknak a frissítésére. További információk ezekről a kockázatokról, bizonytalansági tényezőkről és feltételezésekről részletesebben kifejtésre kerültek vagy fognak kerülni az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [a továbbiakban "SEC"]) cégünk által benyújtott nyilvános dokumentumokban, amelyeknek másolata beszerezhető a vállalat honlapjának Investor Relations (Befektetői kapcsolatok) aloldalán a http://investor.zynga.com internetes címen vagy a SEC honlapján, a www.sec.gov internetes címen.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190618005014/en/

Kapcsolat:
Zynga médiakapcsolatok:
Sarah Ross
sarah@zynga.com | (310) 924-1404

Kenny Johnston
kjohnston@zynga.com | (602) 999-1890

Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
ONE PR Studio (a Zynga képviseletében az USA-ban) / zynga@oneprstudio.com / (510) 893-3271

Forrás: Zynga

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

© Copyright MTI Zrt.

Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.