2019. május 17., péntek 13:45

XVI. Napfényes Fesztivál - Családi nap a testi-lelki-szellemi egészség jegyében
    Budapest, 2019. május 17., péntek (OTS) - 2019. június 2., vasárnap, Dürer Rendezvényház (Budapest) - Június első vasárnapján immár tizenhatodik alkalommal várja látogatóit a testi-lelki-szellemi egészség egyik legnagyobb, legszínesebb és legátfogóbb hazai rendezvénye, a Napfényes Fesztivál.

    A nap folyamán előadást tart Müller Péter író, prof. dr. Bagdy Emőke pszichoterapeuta, Bóna László író, homeopátiás tanácsadó, Grandpierre Atilla csillagász, zenész, író és Váradi Tibor természetgyógyász, vallásbölcsész. Az igényes szórakozásról gondoskodik többek között Szabó Ádám harmonikavirtuóz, Koós Réka és Egyházi Géza énekesek, Galambos Fecó bűvész és Kövi Szabolcs instrumentális művész.

Az idei fesztivál újdonsága a Pódiumszínpad, melyen környezetvédelmi, alternatív pedagógiai és az egészséges életmódot érintő témákról lesznek előadások és kerekasztal-beszélgetés. Fellép az "Ökoanyu"-ként ismert Nagy Réka, a "Dobd ki a szemetest" című könyv szerzője, Tóth Andi, Karkus Ottó Waldorf-pedagógus, illetve Varga Balázs táplálkozási szakértő és blogger.

Ingyenes workshopok és természetgyógyászati konzultációk is várják a látogatókat. Ízelítő az igen gazdag kínálatból: önbizalom-magabiztosság-bizalom, stresszoldás a hétköznapokban, kineziológia, természetes szépségápolás, különféle masszázstechnikák, biológiai fogászat, Hellinger-féle családállítás.

A gyermekek számára a szabadtér kínál változatos programlehetőségeket: gyerekkoncertek, kézműves foglalkozások, népi ügyességi játékok, meseösvény, zsonglőrök és imprósátor várja többek között az ifjabb korosztályt. A gyermekszínpadon fellép Kovácsovics Fruzsina, a Katáng Zenekar, valamint a Mazsola és Tádé produkciójáról híres Ametist Bábszínház.

A kínálat nem lenne teljes a reformétterem és -cukrászat egészséges finomságai, illetve a témához kapcsolódó kiállítás és vásár nélkül, amely több mint ötven kiállítóval várja a vendégeket.

Nyereményjáték és további részletek honlapunkon: www.napfenyesfesztival.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.