2019. április 3., szerda 10:56

Harmadszor gyűlnek össze a keresztény vállalkozók
    Budapest, 2019. április 3., szerda (OTS) - 2019. április 25-én immár harmadik alkalommal rendezik meg a fővárosban az Országos Keresztény Vállalkozói Konferenciát. Idén több mint 400 keresztény vállalkozót várnak az ország legnagyobb tematikus rendezvényére, melyben a hit és menedzsment egy színpadon kap helyet.

Az idei előadók között van Böjte Csaba testvér, Pál Feri atya, de az üzleti oldalt képviseli többek között Kulcsár Tibor (Kulcs-Soft Nyrt. alapítója) és Radimeczky Géza, aki az Erste stratégiai igazgatója volt, ma az ingatlan.comnál dolgozik. Dr. Baritz Sarolta nővér a Pepsinél volt menedzser, majd apáca lett, de érkeznek Pannonhalmáról is: Bokros Márk a bencésektől, aki a 600 főt alkalmazó szerzetesi vállalkozásokról beszél. Az előadások sorát dr. Csókay András idegsebész indítja, a nap házigazdája Gundel Takács Gábor.

A rendezvényig még három hét van, de a szervezők közlése szerint máris elfogyott 322 jegy.

A teljes program a https://keresztenyvallalkozo.hu oldalon ismerhető meg.

Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.