2019. április 3., szerda 10:56

Harmadszor gyűlnek össze a keresztény vállalkozók
    Budapest, 2019. április 3., szerda (OTS) - 2019. április 25-én immár harmadik alkalommal rendezik meg a fővárosban az Országos Keresztény Vállalkozói Konferenciát. Idén több mint 400 keresztény vállalkozót várnak az ország legnagyobb tematikus rendezvényére, melyben a hit és menedzsment egy színpadon kap helyet.

    Az idei előadók között van Böjte Csaba testvér, Pál Feri atya, de az üzleti oldalt képviseli többek között Kulcsár Tibor (Kulcs-Soft Nyrt. alapítója) és Radimeczky Géza, aki az Erste stratégiai igazgatója volt, ma az ingatlan.comnál dolgozik. Dr. Baritz Sarolta nővér a Pepsinél volt menedzser, majd apáca lett, de érkeznek Pannonhalmáról is: Bokros Márk a bencésektől, aki a 600 főt alkalmazó szerzetesi vállalkozásokról beszél. Az előadások sorát dr. Csókay András idegsebész indítja, a nap házigazdája Gundel Takács Gábor.

A rendezvényig még három hét van, de a szervezők közlése szerint máris elfogyott 322 jegy.

A teljes program a https://keresztenyvallalkozo.hu oldalon ismerhető meg.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.