2019. március 29., péntek 13:11

Konferencia a jövő épületgépészetéről
    Budapest, 2019. március 29., péntek (OTS) -

    A világ legnagyobb épületgépészeti szakkiállítása, a frankfurti ISH újdonságait mutatja be ebéddel egybekötött konferenciáján a VGF&HKL szaklap kiadója, a Media12. Szó lesz hidrogéncellás kazánokról, hibrid szivattyúkról, új generációs kondenzációs kazánokról és hőszivattyúkról, intelligens központi szellőzésekről, okos vízszivárgás-érzékelő készülékekről, vagyis a jövő megoldásairól.

Időpont: 2019. április 5. 9:30-tól

Helyszín: Construma Szakkiállítás és Vásár, A pavilon, Türkizterem

Regisztráció: vgf.hu/ish
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.