2018. december 20., csütörtök 11:12

A világ egyik legrangosabb HR-konferenciáján vizsgázott kitűnőre a magyar fejlesztésű applikáció
    Budapest, 2018. december 20., csütörtök (OTS) -

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20181220_001.jpg

A The HR Congress a világ egyik legrangosabb vállalati munkaügyi konferenciája. A november utolsó hetében Brüsszelben megrendezett esemény résztvevői a magyar UniOffice interaktív rendezvénytámogató mobiltelefonos applikációját használták. Az immár félezer rangos eseményen bizonyító, sok ezres letöltést produkáló SmartEvents® olyan felhőalapú tartalomkezelő rendszer, amely a regisztrációtól az utókommunikációig biztosítja a szervezők és a látogatók közötti valós idejű kapcsolatot.

http://brussels.hr-congress.com
https://smartevents.co.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.