2018. december 19., szerda 09:00

Kisvállalkozókat támogató marketing programmal készül a Vírus Média a 2019-es évben
    Budapest, 2018. december 19., szerda (OTS) - Több, mint 10 év tapasztalatával, több 100 elégedett ügyféllel, számtalan egyedi online marketing fejlesztéssel a Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség elindítja a kimondottan kisvállalkozókat támogató online marketing programját 2019-ben.

    Az ügynökség jelenlegi ügyfél palettáját jellemzően a nagyobb cégek teszik ki, azonban az ott megszerzett tudást, tapasztalatokat most elérhető közelségbe szeretnénk hozni a kisebb ügyfelek számára is, egy olyan együttműködés keretén belül, mely mind a két fél számára jövedelmező lehet.

Annak ellenére, hogy a program kimondottan kisvállalkozóknak lett kidolgozva nem vettünk ki belőle semmit, ugyan azt a magas színvonalú szolgáltatást fogják megkapni, mint a multik, annyi kikötéssel, hogy alacsonyabb marketing büdzsére lesz optimalizálva, mondja Mészáros Ádám az ügynökség alapítója.

A szakember azt is elmondta, hogy a program lényege nem csak azon kisvállalkozások online marketing tevékenységének segítése, akik jelenleg még nem rendelkeznek ilyen jellegű megjelenésekkel, hanem azon ügyfelek megszerzése is, akik a jelenlegi szolgáltatójukkal nem elégedettek.

A program részleteiről bővebb információt az ügynökség weboldalán kaphatnak az érdeklődők.
https://www.virusmedia.hu/hirek/kisvallalkozokat-tamogato-online-marketing-programmal-keszul-a-virus-media-a-2019-es-evben
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.