2018. december 17., hétfő 15:05

Termelési kapacitásbővítő beruházás megvalósulása Újkígyóson
    Újkígyós, 2018. december 17., hétfő (OTS) - A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül került kiírásra a GINOP 1.2.1-16 "Mikro-,kis-és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése " tárgyú pályázati felhívás, melyre az Ergofém Gyártó és Szolgáltató Kft. támogatási kérelmet nyújtott be. A Támogató a 2017.11.10. napon kelt támogatási döntése szerint a Kedvezményezettet 67,03 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesíti.

    
A fejlesztés eredményeként létesült egy hőszigetelt raktár-csarnok, valamint egy ERMAKSAN Speed-Bend 1270-60 élhajlítógép, egy Ívhegesztő robotrendszer OTC-FD-B4L típusú robotkarral, és egy  Logi Tower egytornyos síklemez-tároló automatarendszer került  üzembe helyezésre.

Az Újkígyóson megvalósult beruházás a fémmegmunkálással foglalkozó vállalkozás gyártási kapacitásának bővülését eredményezi.
A projekt tényleges befejezésének napja: 2018.12.11
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.